Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim ama bi sıkıntı var sivilce ilaci kullanıyordum ve 2 ay önce bırakmistim.. ama çok erken hamile kaldım bi sıkıntı yaşar miyim sizce
canım bende hamileliğimi bilmediğim için ilk ay 1 kutu antibiyotik kullandım sivilce için doktorum birşey olmaz dedi erken bırakmışşın Allah ın izniyle birşey olmaz ama yine de doktoruna ilacın adını söyle ve sor bazı antibiyotikler vücuttan uzun sürede atılıyor ama 3 ay vücutta kalacağını da sanmam panik yapma birşey olmaz inşallah
canım bende hamileliğimi bilmediğim için ilk ay 1 kutu antibiyotik kullandım sivilce için doktorum birşey olmaz dedi erken bırakmışşın Allah ın izniyle birşey olmaz ama yine de doktoruna ilacın adını söyle ve sor bazı antibiyotikler vücuttan uzun sürede atılıyor ama 3 ay vücutta kalacağını da sanmam panik yapma birşey olmaz inşallah