Kizlar hamileyim bi yardim edermisiniz dusuk mu bu

senbanask

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
100
62
13
28
Merhaba 3 haftalik hamileyim bi hafta once ogrendim demin tuvaletimi yaparken kucuk bi beyaz parca geldi elime aldim sertti elimle kirdim kuyruklu biseydi aranizda illa ki bu durumu yasayan vardir yaranizi desmek istemem sadece sormak istiyorum gelen parca kirilacak kadar sertmi olur ve agri ve kanamam yok

Üç haftalık hamileliği öğrenmen icin beklediğin adetinden bir hafta öncesi kan testi mi verdin canım?tıpta son adet tarihinin ilk gününden itibarendir hamilelik başlangıcı.buna göre kac haftalıksın?

Merhaba 3 haftalik hamileyim bi hafta once ogrendim demin tuvaletimi yaparken kucuk bi beyaz parca geldi elime aldim sertti elimle kirdim kuyruklu biseydi aranizda illa ki bu durumu yasayan vardir yaranizi desmek istemem sadece sormak istiyorum gelen parca kirilacak kadar sertmi olur ve agri ve kanamam yok
Yani rengi kirmizi yada kahve desen,lekelenmedir dicemde seffaf sert diyorsun anliyamadim..ama dusuk olsa seffaf olmicagi kesin doktora basvurun.gecmis olsun..

Sağlıkçı olarak şok oldum, kırdım derken :110: Ağrınız varmı? Kesinlikle bir doktora başvurun..

Kardeş bir bilgi sahibi olma adına buraya yazmanı anlıyorum da doktorunu araman daha mantıklı degil mi?

Üç haftalık hamileliği öğrenmen icin beklediğin adetinden bir hafta öncesi kan testi mi verdin canım?tıpta son adet tarihinin ilk gününden itibarendir hamilelik başlangıcı.buna göre kac haftalıksın?

Hayir ben adetimin gectigi 3. Gun kan testi yaptirdim 2 haftalik hamile oldugumu soyledi doktor

Bi ozel doktora gittim randevum olmadigi icin almadilar acil oldugunu soyledim en fazla iki saat beklemem gerektigini soyledi devlete gittim erkek doktor vardi durumu anlattim dinledi sirani al gel alttan bi bakiyim sana dedi konusma seklini begenmedim ciktim baska bi hastaneye gittim ultrasonla bakti once goremedi gidip kendimi sisiricek kadar su icmemi soyledi icip gittim bakti ve Allaha sukur gordu bugun isim baya uzun surdu bu yuzden burayada yazamadim iki gun sonra geri cagirdi kesenin buyuklugune tekrar bakicak biraz daha zaman gecsin dedi carsamba gunu bidaha gidicem bide folikasit verdi

Back
X