Yani rengi kirmizi yada kahve desen,lekelenmedir dicemde seffaf sert diyorsun anliyamadim..ama dusuk olsa seffaf olmicagi kesin doktora basvurun.gecmis olsun..Merhaba 3 haftalik hamileyim bi hafta once ogrendim demin tuvaletimi yaparken kucuk bi beyaz parca geldi elime aldim sertti elimle kirdim kuyruklu biseydi aranizda illa ki bu durumu yasayan vardir yaranizi desmek istemem sadece sormak istiyorum gelen parca kirilacak kadar sertmi olur ve agri ve kanamam yok
Sağlıkçı olarak şok oldum, kırdım derkenAğrınız varmı? Kesinlikle bir doktora başvurun..
Üç haftalık hamileliği öğrenmen icin beklediğin adetinden bir hafta öncesi kan testi mi verdin canım?tıpta son adet tarihinin ilk gününden itibarendir hamilelik başlangıcı.buna göre kac haftalıksın?
Sert mi yumusak mi diye anlamaya calistim ona gore yazicaktim kirildi yani o kadar sertmis bugun gidicem doktora
Yani rengi kirmizi yada kahve desen,lekelenmedir dicemde seffaf sert diyorsun anliyamadim..ama dusuk olsa seffaf olmicagi kesin doktora basvurun.gecmis olsun..
Gelişmeleri yazarsanız iyi olur merak ettik çünkü ,)
Çok geçmiş olsun inşh bisey yoktur
dr gittiniz mi ne alemdesin
Doktora gittim Allaha sukur iyi dediler .. bazi doktorlara anlam veremiyorumm ama bu bi gercek
hadi gozun aydın olsun bizede duaet canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?