kızlar hamileyim kanamam var ne olur yardım edin

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
6 haftalık hamileyim doktorum ilişki serbest dedi dün eşimle korunmadan ilişkiye girdik ve sonradan kahve rengi ve pembe birşeyler geldi karın ağrım çok var dün acile gittim haftasonu olduğu için doktorum yok nöbetçi kadın doğum doktoru ultrason la baktı ve kesen duruyor dedi düşük engelleyici progestron mu ne onu kullan dedi. Benim çok çabuk idrar yollarım enfeksiyon kapar bence ondan ağrım var ama bilmiyorum yarın doktoruma gidicem ama şimdiden çok korkuyorum

Bebegim korkma allah buyuk hıc bır ıs yapma ayakta sakın dolanma bılıdıgım kadarıyla ayaklarını havaya kaldır uzanan
İlacını iç.inş iyisinizdir

Ins hicbirsey olmaz, bol bol dinlen ve bol su ic. Rabbiner seni ve bebegini konusun ins Canim Benim

Canım progesteron ilacını kullan dinlen bol bol ilişki ilk uç ay haftada bir gün ancak izin veriyor doktor yani benimki öyle idi ama kanaman artarsa bekleme yarını doktora git hemen kan kırmızı değil dimi

Oncelikle sakin oluyorsun. Surekli yatiyorsunn. Lavboda ikinma cok sicak dus alma goguslerinle oynama. Duanida esirgeme Rabbimden. Hapinida duzenli kullan Rabbimin izniyle birseycik olmaz.

Keske tekrar gitsen esine soyle durumu bu beklemeye gelmez ertesiye birakma baska hastane varmi

Kalp atsini dinlerler mutlaka tekrar git agrinin sklastgni dayanamadgni soyle mutlaka biseylr yapicaklardr

Back
X