kızlar hamıleyimm:D

aktasozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
214
1
96
İstanbul
kızlar 15 ayın sonunda hamıleyım hemde hıc beklenmedık bı zamanda esım kuzey ıgraga gıttı gorev ıcın bı sene ve ben hamıleyım rabbıme sukurler olsun gercekten herkesın gonlune gore verıyo yeterkı ısdeyınn doktora gıttım gunum 10 gun gecmısdı kan tahlılı yaptırrım dırek 1000 cıktı ısde ayın 23de gıdecem daha kucuk dedı gel tekrar bakalım dedı alttan baktıı ısde hesaba gore 3 4 haftalıkk zaten keze 1500den sonraa vede 6 haftalıkdan sonra kesın gozukuyomuss rabbım ısdeyen herkese versın gonullerıne gore verır ınsllah

Tebrikler canimmmmm ne guzel yaaa melegin sana supriz yapmis. Hayirlisiyla hamisligini gecir ve insallah sag salim melegini kucagina al.:CüvCüv:

9 ay boyunca bizede dua et olurmua.s.

canim gozun aydin en kisa zamanda kavusmak dilegiyle Allah anali babali buyutsun ins

ne güzel canim, bütün iyi dileklerim ve dualarim seninle canim, senin gibi hamis olanlarla...Dedigin Allah insallah her isteyen kisiye versin, dualarini bizlerden de eksik etme canim....en kisa zamanda demicemde insallah zamaninda bebegini kucagina alirsin, kazasiz belasiz saglikla insallah.......ahhhhhhh bende olsam simdi senin gibi....bebise hosgeldin..........................

çoookkkk tebrikleeerrr, Allah sağ salim kucağında da görmeyi nasip etsin inş...

bize de dua et, ok?

Allah tamamına erdirsin ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat versin

çok sevindim senin adına eşin yokken geçicek hamileliğin inş. zor olmaz canım
bende istanbuldayım ne zaman istersen yardımcı olurum

:dance:çok sevindim canım tebrik ederim hadi gözün aydın allah bana da nasip eder :ecrin_bebek:inşallah allah yavrunuzu size bağışlasın allah korusun bebişini tatlım tekrar tebrik ederim canım benim içinde dua et olur mu:Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler canım inşallah saglıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin biran öncede kocişine ve bebişine kavuşursun

canım hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. a.s.

şu yazım hataları da olmasaymış keşke..