Kızlar Hamileyimm

Asyaca

Bir Derdim Var Bin Dermana Değişmem...
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
2.513
12.723
208
40
Kızlar 1 yaşında bebeğim var spiralle korunduğum halde hamile kaldım üstelik sezeryanla doğum yaptım 4 ay sonrada apandisit ameliyatı geçirdim rabbim yardımcım olur inş.1,5 aylık olmuş küçücük kuzum ama çok kanamam oluyo doktorumuz düşük riski diyo ama ben inanıyorum bebeğim annesini babasını ve küçük abisini üzmez ne dersiniz bakabilirmiyim çok zorlanırmıyım aranızda benim gibi olan varmı ?

Son düzenleme:
kimse bişi demicekmi ya :S

hayırlı uğurlu olsun canım bakarsın hele ev hanımıysan neden olmasın.vallahi benimde bi oğlum var 1 yaşında ve 10 gündür adetim gecikti.bi gebelik testi alayım bari.ben çalışıyorum üstelik eğer hamileysem yapacak bişey yok sağlıklı olsunda benim başka dileğim yok büyüyüp gidiyolar işte

Cnm hayırlı uğurlu olsun gebeliğin.benimde bir yaşında bir bebeğim var ve bende spiralle korunuyodum ama bu ay adetim bittikten bir hafta snr tekrar kanamam başladı lekelenme şeklinde ama bir hafta sürdü oda.doktora gittim meğer spiralim kaymış.doktor çok kanamam olduğu için çıkardı spirali.umarım hamile kalmamışımdır.şimdiden belli olurmu bilmiyorum ama doktor ultrasonda gebelik falan görmedi adetimide geçen ay ayın 6 sında olmuştum ondan snrda ara kanamam oldu şimdi yine olurmuyum bilemiyorum.yani dün bitti adetim ama bir hafta snr tekrar olmam lazım ama ben çok korkuyorum bemin bide 3.5 yaşında bi oğlum var bidaha hamile kalırsım çok kötü olur umarım senin başına gelen benim başımada gelmez.allah sana sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin.darısı isteyenlerin başına..

İnsan burda bebek için gece gündüz dualar edenleri görünce haline üzülemiyo bile rabbim yardımcımız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…