Gözünüz aydın canim. İnş sağlıkla kucağına alirsin .Kizlar sekiz ay sonra hamile kaldim beta hcg 125 cikti doktor hamilesin dedi kac haftalik olabilir sizce meral etttm internettn baktim ama pek tam bilgi alamadim
Hayirli olsun cnm belirtilerin nelerdiKizlar sekiz ay sonra hamile kaldim beta hcg 125 cikti doktor hamilesin dedi kac haftalik olabilir sizce meral etttm internettn baktim ama pek tam bilgi alamadim
Hayırlısı olsun inşallahKizlar sekiz ay sonra hamile kaldim beta hcg 125 cikti doktor hamilesin dedi kac haftalik olabilir sizce meral etttm internettn baktim ama pek tam bilgi alamadim
Saol cnm Tekrar hayirli olsn insallah degerlerin iy gider isin en stresli kismindan biri cunku hayirlisyla atlatirsn insallahCanim belirtim 6 gun adet gecikmesi ama onun disinda normalde adete 10 gun kala goguslerim hasaslasirdi oyle olmadi tam adet gunumde goguslerim hasaslasti idrar cok koyuydu uykum cok vardi cok yorgudum bel agrisiyasiyordm adet olacakmis hisi olmadi fazla sik sik eksi seyler yiyordm yedikce yiyordm istah cok acikti bu gunlerde
Canım hayırlısı olsun, aynı zamanlarda bekliyorduk hatırladım seni ama benim isim değişti sen hatırlamazsın :)Canim belirtim 6 gun adet gecikmesi ama onun disinda normalde adete 10 gun kala goguslerim hasaslasirdi oyle olmadi tam adet gunumde goguslerim hasaslasti idrar cok koyuydu uykum cok vardi cok yorgudum bel agrisiyasiyordm adet olacakmis hisi olmadi fazla sik sik eksi seyler yiyordm yedikce yiyordm istah cok acikti bu gunlerde
Hayırlı olsun bebişiniz maşallah korunmasız sekizinci ay da mı oldu yeni anne bilgi verir misin benim de dördüncü ay geri de kaldı merak ettimKizlar sekiz ay sonra hamile kaldim beta hcg 125 cikti doktor hamilesin dedi kac haftalik olabilir sizce meral etttm internettn baktim ama pek tam bilgi alamadim
Bende sizin gibiyim bugün dorduncu ayı geride bıraktım normalde bugün bat günüm test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadimHayırlı olsun bebişiniz maşallah korunmasız sekizinci ay da mı oldu yeni anne bilgi verir misin benim de dördüncü ay geri de kaldı merak ettim
Bugun benimde bat gynum kz bende hala olmadim olacagini bildigim icinde bu ay hic test yapmadim olmayi bekliomBende sizin gibiyim bugün dorduncu ayı geride bıraktım normalde bugün bat günüm test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadim
Bekleyelim bakalim oglene kadar ben olurmBende sizin gibiyim bugün dorduncu ayı geride bıraktım normalde bugün bat günüm test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadim
İnşallah güzel haberleri aliriz yaBugun benimde bat gynum kz bende hala olmadim olacagini bildigim icinde bu ay hic test yapmadim olmayi bekliom
Insallah cnm bekleyelim bikac saat bn olcm sari akintim bile başladı azar azar gelio sonra adtlet oluom ztnİnşallah güzel haberleri aliriz ya
Evet korumasiz 9 aya girdmHayırlı olsun bebişiniz maşallah korunmasız sekizinci ay da mı oldu yeni anne bilgi verir misin benim de dördüncü ay geri de kaldı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?