kızlar hamileyimmm

cimy87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
80
1
96
İstanbul
merhaba kızlar ben de hamileyim ve bişey sorucam karnımdan aç gibi gurultular geliyo sabah ları sizce bu normalmiii 4 yada 5 haftalık diye tahmin ediyorum daha doktora gitmedim sadece test yaptım sizce bu normalmi

merhaba kızlar ben de hamileyim ve bişey sorucam karnımdan aç gibi gurultular geliyo sabah ları sizce bu normalmiii 4 yada 5 haftalık diye tahmin ediyorum daha doktora gitmedim sadece test yaptım sizce bu normalmi

bebeğin hayırlı olsun.. allah tamamına erdirsin inşallah

karnındaki gurultuların bebkle alakası olduğunu sanmıyorum cnm.. kalkar kalkmaz bişeyler yersen o sesleri duymazsın diye düşünüyorum..

canım hayırlı olsun iyi bir hamilelik geçirmeni ve bebeğine sağlıcakla kavuşmanı dilerim 18 haftalık hamileyim bende 5. haftamızda öğrenip doktar muayenesine gitmiştim. ilk başta içinde olduğu küçücük bir kese görüceksin ben 1 ay sonraki randevuda ancak miniğimi görmüştüm ama o zamana kadar hep keseyi görüyorduk soruna birşey söyleyemiycem başıma gelmedi ama kendini aç tutmamaya çalış ilk 2 ay ben çok acıkmıştım öğle yemeğini meyveyle normalde geçiştirirdim ama öğle yemeği yeme gereği duyuyordum gözüm korkmuştu böyle giderse çok kilo alırım diye ama şimdiye kadar ancak 63 kilo olabildim 62.4le kalmıştım hamile. sana tavsiye biran önce doktara git ve mucizeni gör....

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…