kızlar hamileyimmmmmmm

aynurxoxz

yaşama sevincim3 melegim
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
1.925
1
116
44
Tokat
kızlar kan testi sonucum 343 çıktı rabbime şükürler olsun sizinle paylaşayım istetim:teytey:

Gözün Aydin Canimm Allah Kucagina Almayida Nasip Etsin Canimm.. Benim Ilk Kan Testim 15 Ocak 178 Di Dünn Yaptirdim Yinee 721,50 çiktiii Allah Sağlikli Bebişler Versinn Bizeeeeee

tebrikler arkadaşlar darısı isteyen herkese
rabbim sizleri sevindirdiği kadar bizleride sevindirir işallah...

saolun kızlar eylül sana katılıyorum darısı herkezin başına ayşe bebişin tekmi çiftmi ne zaman öğreniliyo sen öğrendinmi

kızlar kan testi sonucum 343 çıktı rabbime şükürler olsun sizinle paylaşayım istetim:teytey:

Gözün Aydin Canimm Allah Kucagina Almayida Nasip Etsin Canimm.. Benim Ilk Kan Testim 15 Ocak 178 Di Dünn Yaptirdim Yinee 721,50 çiktiii Allah Sağlikli Bebişler Versinn Bizeeeeee

kızlar gözünüz aydın rabbim kucağınızada almayı nasip etsin hayırlı bir şekilde eh iki kişiyi daha uğurladık aramızdan:dance::dance: darısı bizim başımıza inşallah

gozun aydın darısı hamıle kalmak ısteyen anne adaylarının basına
saglıcakla kucagına almayı rabbım nasıp etsın

tebrikler canım :1hug::nazar:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende bekliyorum. test günüm 25 ocak.
inşallah darısı başımıza.a.s.

tebrikler canım.:nazar::emir_bebek::emir_bebek:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşallah darısı başımıza.a.s.

canım tebrikler rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğumla meleğine kavuşman dileğiyle.allaha emanet ol.

saolun kızlar eylül sana katılıyorum darısı herkezin başına ayşe bebişin tekmi çiftmi ne zaman öğreniliyo sen öğrendinmi

canım tebrik edrim. ultrasonda görmeye gittiğinde anlaşılır. darısı bizim başımıza bize de dua edin ne olur.

canım tebrik ediyorum çok sevindim tüp bebekmiydi canım seninde allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back
X