Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorunuzun bilgisi dahilinde cok zorlanacak hareketler olmadığı sürece spor yapabilirsiniz
Sırt ağrılarınıza ve kolay doğum yapabilmenize büyük ölçüde faydalı olur
Ben yoga ve pilates yapıyorum. Düşük tehlikem yok cok şükür.
Basit hareketler genelde açma germe bel ağrısı olmuyor kilo kontrolü sağlıyor mutlu ediyor.
Doktor izin verirse yapın
Doktorunuzun bilgisi dahilinde cok zorlanacak hareketler olmadığı sürece spor yapabilirsiniz
Sırt ağrılarınıza ve kolay doğum yapabilmenize büyük ölçüde faydalı olur
Canim ilk 3 ay düşük riski olduğu için kendini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısın. Bu süreçte hafif yürüyüşler yapabilirsin kendini yormadan. Pilates işini de doktoruna mutlaka danış
bence 3 ayı bekle.. o arada doktoruna da sorarsın sakıncası var mı diye
bende yeni hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum
bundan önceki haftalar zaten bulantılar, halsizlik ve uyku halinden dolayı enerjim yoktu
Basit hareketler genelde açma germe bel ağrısı olmuyor kilo kontrolü sağlıyor mutlu ediyor
Basit hareketler genelde açma germe bel ağrısı olmuyor kilo kontrolü sağlıyor mutlu ediyor.
Doktor izin verirse yapın
Canim ilk 3 ay düşük riski olduğu için kendini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısın. Bu süreçte hafif yürüyüşler yapabilirsin kendini yormadan. Pilates işini de doktoruna mutlaka danış