Kızlar hamileyken

Zordaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2021
107
28
13
37
Kızlar hamileyken pilates yapmak güvenlimidir acaba ağrılara iyi gelir mi

Doktorunuzun bilgisi dahilinde cok zorlanacak hareketler olmadığı sürece spor yapabilirsiniz
Sırt ağrılarınıza ve kolay doğum yapabilmenize büyük ölçüde faydalı olur

Kızlar hamileyken pilates yapmak güvenlimidir acaba ağrılara iyi gelir mi
Ben yoga ve pilates yapıyorum. Düşük tehlikem yok cok şükür.
Basit hareketler genelde açma germe bel ağrısı olmuyor kilo kontrolü sağlıyor mutlu ediyor.
Doktor izin verirse yapın

Doktorunuzun bilgisi dahilinde cok zorlanacak hareketler olmadığı sürece spor yapabilirsiniz
Sırt ağrılarınıza ve kolay doğum yapabilmenize büyük ölçüde faydalı olur
Yeni hamile olduğum için kadın doğuma gitmedim canım kan tahliliyle ogrendim

Yeni hamile olduğum için kadın doğuma gitmedim canım kan tahliliyle ogrendim
Canim ilk 3 ay düşük riski olduğu için kendini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısın. Bu süreçte hafif yürüyüşler yapabilirsin kendini yormadan. Pilates işini de doktoruna mutlaka danış

bence 3 ayı bekle.. o arada doktoruna da sorarsın sakıncası var mı diye
bende yeni hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum
bundan önceki haftalar zaten bulantılar, halsizlik ve uyku halinden dolayı enerjim yoktu

Basit hareketler genelde açma germe bel ağrısı olmuyor kilo kontrolü sağlıyor mutlu ediyor

Basit hareketler genelde açma germe bel ağrısı olmuyor kilo kontrolü sağlıyor mutlu ediyor.

Canim ilk 3 ay düşük riski olduğu için kendini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısın. Bu süreçte hafif yürüyüşler yapabilirsin kendini yormadan. Pilates işini de doktoruna mutlaka danış
Ağrılarım için dedimben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…