Kızlar ben gecen hafta aldatiliyorum diye konu açmıştım evden çıkıp ev tutmuştum boşanma davası açmıştım bugün hamile olduğumu öğrendim 2 aylik ve İkizler sprial ile hamile kalmışım hiç bir belirtim yoktu hiç farketmedimmm bu nasıl kader ya isyan etmek istemem gerçekten hayatımı bir yola koyamıyorum napicam ben şimdi bana bir yol gosterin
Kızlar ben gecen hafta aldatiliyorum diye konu açmıştım evden çıkıp ev tutmuştum boşanma davası açmıştım bugün hamile olduğumu öğrendim 2 aylik ve İkizler sprial ile hamile kalmışım hiç bir belirtim yoktu hiç farketmedimmm bu nasıl kader ya isyan etmek istemem gerçekten hayatımı bir yola koyamıyorum napicam ben şimdi bana bir yol gosterin
İki aydır ikiz hamileliğiniz var ve bunu bugün mü öğrendiniz gerçekten?
Üye olduğunuz gün "aldatılıyorum" diye konu açıp, ertesi gün boşanma davası açtım dediniz.
Tutarsızlık var, insan bedenini bilmez mi?
Sizi aldatan biriyle ilişki yaşıyorsunuz, spiraliniz var ama evde kondom bulunduruyorsunuz, evden kondom götürüyor, hesap soramıyorsunuz.
Fazla tesadüf değil mi? Ya da fazla tutarsız.
Yaşar Kemal'in "Bu ülkede dört şey olmayacaksın" sözünü eksiksiz doğrulayan biri daha olmak istiyorsa kendisi, kendi bilir.. Hepsinin sonu oraya varıyor