Kizlar hamileymisim 😭😭😭

Yolunuzdan donmeyin ailenizin yanina tasinin bir sure onlar yardimci olsunlar ama sizi aldatan adama donmeyin.

Allah bişey biliyoki ikisin birden vermiş sağlıkla dogsunlar

Bişey yapması gereken sen değilsin,boşanmak istediğin kocan bişey değil bişeyler yapmalı. Sen zaten boşanmayacaksın bari adam biraz bedel ödesin.

Kararından vaz geçmeyeceksin diye umuyorum. Çocuk istiyorsan doğur istemiyorsan doğurma, bu senin kararın ve kimse kararını ve seni sabote etmemeli..

Kararından vaz geçmeyeceksin diye umuyorum. Çocuk istiyorsan doğur istemiyorsan doğurma, bu senin kararın ve kimse kararını ve seni sabote etmemeli..
Vazgeçecek, adım kadar eminim. Önceki konusunda da o kadar hızlı aksiyon alması güven sarsıcıydı.

Boyle hizli gelisen konular bende hep soru isareti birakiyor

Neyse maddi manevi bakabilecekseniz dogurun, bakamayacaksaniz aldirin

İki aydır ikiz hamileliğiniz var ve bunu bugün mü öğrendiniz gerçekten?
Üye olduğunuz gün "aldatılıyorum" diye konu açıp, ertesi gün boşanma davası açtım dediniz.
Tutarsızlık var, insan bedenini bilmez mi?
Sizi aldatan biriyle ilişki yaşıyorsunuz, spiraliniz var ama evde kondom bulunduruyorsunuz, evden kondom götürüyor, hesap soramıyorsunuz.
Fazla tesadüf değil mi? Ya da fazla tutarsız.

Vazgeçecek, adım kadar eminim. Önceki konusunda da o kadar hızlı aksiyon alması güven sarsıcıydı.
Yaşar Kemal'in "Bu ülkede dört şey olmayacaksın" sözünü eksiksiz doğrulayan biri daha olmak istiyorsa kendisi, kendi bilir.. Hepsinin sonu oraya varıyor

Malesef çocuk erkeği eve bağlayan bir unsur değil..
İlişkiyi de düzeltmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…