• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hangi başlıkta acagim bilemedim meme mr ile ilgi anlayanlar yardımcı olabilirmi

Dilruba02

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
414
98
13
29
Screenshot_20250206-144344.webp

Eklentiler

• Screenshot_20250206-144351.webp
    Screenshot_20250206-144351.webp
    19 KB · Görüntüleme: 28
Korkulcak bisey olmadigini söylemek için yaziyorum canim rahat uyu diye, brads 3 :yüksek olasilikla benign demek, ultrasonla 6 aylık takip ediliyor . Ama çekinmediysen mutlaka ultrasonda çekiliyorsun sonucu doktoruna göster mutlaka.iyi görünümlü kist ama 6 aylik yakin takip demek bi de ultrasonla konfirme şart , doktoruna gösterirsin

Korkulcak bisey olmadigini söylemek için yaziyorum canim rahat uyu diye, brads 3 :yüksek olasilikla benign demek, ultrasonla 6 aylık takip ediliyor . Ama çekinmediysen mutlaka ultrasonda çekiliyorsun sonucu doktoruna göster mutlaka.iyi görünümlü kist ama 6 aylik yakin takip demek bi de ultrasonla konfirme şart , doktoruna gösterirsin
Yazdığınız için teşekkür ederim önce ulturasonla çekildim aile öyküsü olunca mr den sonra konuşalım denildi ailede olunca insan tedirgin oluyor

Back
X