Doğuma Hazırlık Kızlar Hangi İsmi Kızıma Koyayım Anketime Cevaplarmısınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KIZIMIN İSMİ HANGİSİ OLSUN ?

• Ankete Katılan
    87
anlamını dikkate alarak "eslem" i oyladım
islam kelimesiye aynı kökten geliyor, isim koyarken en çok anlamına dikkat etmek gerek

Kızlar Anketimi Oylayarak Kızıma İsim Bulmamda bana Yardım Edebilirmisiniz.
Anket dışı isim düşünmüyoruz yüzlerce isimden 5 tanesi arasında karar veremedik.
Siz olsanız Bu 5 isimden hangisini seçerdiniz,neden ?

Ela : Sarıya çalan kestane rengi, göz rengi.
Eslem : Daha sağlam, en selâmetli, en sâlim
Beyza : Daha ak, çok beyaz. 2. Günahtan kaçınmış. Günahla kirlenmemiş.
Lina : Hurma fidesi demektir.
Yazgı : Kader, alın yazısı
canım Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin öncelikle :nazar: Eslem ismine oy verdim ben. çok güzel geldi anlamı ve kulağa da hoş geliyor.. sanırım Ela ismi önde ama onun göz rengi olmaktan bşka anlamı yok..tercih etme derim.. :50: beyzanın anlamıda güzelmiş ama epeyce yaygın bi isim.. Bence Eslem :16:

bide bisey daha eklemek istiyorum kardesimle benim isimlerimizle hep dalga gecilmistir cocuklugumuz da kardesim ilk ismini sildirdi benim ikinci ismim ece oldugu icin heryerde ece isimli birileri var da ilki kalsin dedim hem de ben seviyorum. diyecegim o ki lina yi erkek cocuklari evirir cevirir yok zina der yok o der bu der ben bunu dusunerek koymazdim heralde o dertten muzdarip bi insan oldugumdan dolayi :31: size sacma gelebilir ama herseyi dusunmek lazim:9:

canım Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin öncelikle :nazar: Eslem ismine oy verdim ben. çok güzel geldi anlamı ve kulağa da hoş geliyor.. sanırım Ela ismi önde ama onun göz rengi olmaktan bşka anlamı yok..tercih etme derim.. :50: beyzanın anlamıda güzelmiş ama epeyce yaygın bi isim.. Bence Eslem :16:

Tesekkür ederim Allah razı olsun:) Çok kararsızız eşimle bu isimlerde kaldık neyse daha zamanımız var Allahtan:)

bide bisey daha eklemek istiyorum kardesimle benim isimlerimizle hep dalga gecilmistir cocuklugumuz da kardesim ilk ismini sildirdi benim ikinci ismim ece oldugu icin heryerde ece isimli birileri var da ilki kalsin dedim hem de ben seviyorum. diyecegim o ki lina yi erkek cocuklari evirir cevirir yok zina der yok o der bu der ben bunu dusunerek koymazdim heralde o dertten muzdarip bi insan oldugumdan dolayi :31: size sacma gelebilir ama herseyi dusunmek lazim:9:

dogru söylüyosn arkadasım:) tsk ederim oyun için:)

Back
X