Şampuan ve Saç Kremleri kızlar hangi sampuanın kokusu kalıcı ve güzel?

ben otacı'nın şampuanını kullanıyorum. önceden saçımda hiiiiç koku kalmazdı, bu şampuan+kremle ot ot koku kalıyor öyle parfümlü değil. ben seviyorum ama herkes sevmeyebilir.

kesinlikle komilinin normal saçlar için olan şampuanı diyorum bende yeni aldım inanın kokusuna aşık oldum resmen ... saçım boyalı olduğu için boyalı saçlar için bir şampuan kullanmam gerek malum renk akmasın diye ama bunun da kokusu o kadar güzel ki bitsin gene bundan alacağım

hmm bakıcam kokusuna canım elseve hiç kokmuyor yaaa komili denicem yarın ilk işim markete gitmek:)

bende elidor kullanıyorum belirgin bukleler olanını kokusu çok hoş.eşim bile farkettii bunu kullanmaya başlayınca elseve kullanıyordum önceden o hiç kokmuyor.

Son düzenleme:
lush-rehab böyle 2 gün sonra bile kokuyor kokusu okaliptus gibi ferah tam benlik şampuandan da çok memnunum

bende elidor kullanıyorum belirgin bukleler olanını kokusu çok hoş.eşim bile farkettii bunu kullanmaya başlayınca elseve kullanıyordum önceden o hiç kokmuyor.

ewet elidor hoş kokuyo eskiden kullanıyordum saçlarım çok döküldü ve yağlandı bende başka sampuana geçmek zorunda kaldım :88:

ben hiç duymadım bu markaların coğunu nerden aldın cnm?
izmirde balçovada bi alışveriş merkezinde gördüm ilk sonra baktım internette de sitesi var kokusu çok güzel lush' ın ayrıca özelliği de el yapımı olması ben bununla ilgili topic de açmıştım şu an kullanmaya devam ediyorum saçlarım dökülmüyor artık eskisi kadar ve çok sağlıklı görünüyor kokusu da cabası tertemiz kokuyor öyle çiçek parfüm değil doğal böyle yosun gibi nane gibi sanki bir de özellikle hani saçlarımızı toplayıp bir süre sonra açtığımız da daha çok kokar ya o zaman fark ettim kokusunun kalıcılığını ben izmirde yaşamıyorum ama internetten siparişle devam edeceğim

gerçekten kızlar ne kadar ilginç şampuanlar kullanıyorsunuz ... isimlerini bile duymadım yani o derece ... birde komilinin şöyle güzel bir yanı var kardeşimin saçı çok yağlanırdı hergün yıkardı istisnasız ama komili kullanmaya başladığından beri 2-3 günde bir yıkıyor ... bu onun için bir mucize

Elidorun mor olanı çok güzel, yıllarca kullandım. Şimdi yine Elidor'un altın sarısı rengini kullanıyorum, koparak dökülmelere karşı bakım yapan. Kokusu süper ve 3 gün kalıyor.

ben elidorun pembesini kullanıyorum saç kreminide ..kokusuna bayılıyorum eşim saçlarımı kokluyor sürekli ..o şampuanı kullandığımdn beri

kızlar bir şampuan ne kadar çok kokuyorsa o kadar çok parfüm içerir ki bu da saçı mahveder. siz siz olun şampuan kokuyor diye almayın. saçlarınızın güzel kokmasını istiyorsanız size harika bir önerim olacak. ben hostesim yurtdışına çıktığım zamanlarda solid yani katı parfüm alıyorum. bunlar tamamen doğal yağlarla üretiliyorlar, duştan sonra nemli saç uçlarınıza solid yani katı parfüm sürün, gün boyu güzel koksun hemde saçlarınızı beslesin. solid parfumünde shea butter hint yağı ve balmumu hammaddeleriyle ypılanı tercih edin ki saçlarınızı beslesin. yoksa saçlarınızı yıkadığınız SLS içerikli şampuanlara birde çok koksun diye parfüm ilave ederlerse, saçlarınız hem mat ve cansız hemde dökülme problemi yaşar. sülfatsız, silikonsuz, tuzsuz şampuanları kullanın, koku isiyorsanızda solid parfum deneyin, göreceksiniz ki hem harika kokan saçlarınız olacak hemde doğal bakım yapmış olacaksınız...

bu ürünü nerden alacağız ?ben istanbulda ikamet etmiyorum ?

ema1 cim, bu ürünler tr de lush da l'occiante de var sanırsam, internette biraz araştır istersen... birde özelden mailini atarsan, daha sonra sana yurt dışı seferinden alır yollarım, öyle çok pahalı şeyler değiller, kozmetik bir türkiyede pahalı avrupada 3-5 € geçmez...

Son düzenleme:
Lorealin arı sütlüsü nefis kokuyor. Live clean bali oil de harika kokuyor ama kimyasal içermediği için pek yumuşatma özelliği yok.

Elidor güzel kokar ama işlevi yok her rengini denedim faydasını görmedim. o yüzden kokusunu o kadar takma elseve gayet iyi. Clear da güzel kokuyor. Head&soulders'ın değişik bir tarzı var naneli olanını sevmiştim. Ama gözleri yakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…