kesinlikle komilinin normal saçlar için olan şampuanı diyorumbende yeni aldım inanın kokusuna aşık oldum resmen ... saçım boyalı olduğu için boyalı saçlar için bir şampuan kullanmam gerek malum renk akmasın diye ama bunun da kokusu o kadar güzel ki bitsin gene bundan alacağım
john friedanin kokusu çok güzeldir, kalıcı da aynı zamanda
bende elidor kullanıyorum belirgin bukleler olanını kokusu çok hoş.eşim bile farkettii bunu kullanmaya başlayınca elseve kullanıyordum önceden o hiç kokmuyor.
lush-rehab böyle 2 gün sonra bile kokuyor kokusu okaliptus gibi ferah tam benlik şampuandan da çok memnunum
izmirde balçovada bi alışveriş merkezinde gördüm ilk sonra baktım internette de sitesi var kokusu çok güzel lush' ın ayrıca özelliği de el yapımı olması ben bununla ilgili topic de açmıştım şu an kullanmaya devam ediyorum saçlarım dökülmüyor artık eskisi kadar ve çok sağlıklı görünüyor kokusu da cabası tertemiz kokuyor öyle çiçek parfüm değil doğal böyle yosun gibi nane gibi sanki bir de özellikle hani saçlarımızı toplayıp bir süre sonra açtığımız da daha çok kokar ya o zaman fark ettim kokusunun kalıcılığını ben izmirde yaşamıyorum ama internetten siparişle devam edeceğimben hiç duymadım bu markaların coğunu nerden aldın cnm?
kızlar bir şampuan ne kadar çok kokuyorsa o kadar çok parfüm içerir ki bu da saçı mahveder. siz siz olun şampuan kokuyor diye almayın. saçlarınızın güzel kokmasını istiyorsanız size harika bir önerim olacak. ben hostesim yurtdışına çıktığım zamanlarda solid yani katı parfüm alıyorum. bunlar tamamen doğal yağlarla üretiliyorlar, duştan sonra nemli saç uçlarınıza solid yani katı parfüm sürün, gün boyu güzel koksun hemde saçlarınızı beslesin. solid parfumünde shea butter hint yağı ve balmumu hammaddeleriyle ypılanı tercih edin ki saçlarınızı beslesin. yoksa saçlarınızı yıkadığınız SLS içerikli şampuanlara birde çok koksun diye parfüm ilave ederlerse, saçlarınız hem mat ve cansız hemde dökülme problemi yaşar. sülfatsız, silikonsuz, tuzsuz şampuanları kullanın, koku isiyorsanızda solid parfum deneyin, göreceksiniz ki hem harika kokan saçlarınız olacak hemde doğal bakım yapmış olacaksınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?