kızlar hani hatırlarsınız adet gelenek görenekle ilgili sıkıntımız vardı

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Hatırlayan bilir, konya tarafından kız alacaktık her şeyi erkek yapacak demiştik bende araştırdım bunun konyayla alakası yok tamamen kişisel kız tutturmuş evlenmek için kredi çek kuzen demiş çekersem sende çalışmıyorsun ödeyemeyiz sıkıntı çıkar biraz bekleyelim para biriksin bu bekleyemem demiş evi geçindirmek senin görevin nasıl ödersen öde demiş kuzende sinirlenmiş ayrılmışlar. Merak ediyordunuz söyleyim dedim kurtuldu o kızdan ama kendini sigaraya verdi ya dedim salakmısın sen kurtulduğuna şükret git verilmiş sadakan varmış

O soyguncu kilikli ailede ve boyle dusuncesiz dangil dungul konusan kizda ne bulmus hic anlamadim ben.
Neyse, yarin birgun sevinir herhalde bunlardan siyrildigina. Simdi cok taze tabii.
Kuzenin adina sevindim.
Asalak insanlardan nefret ederim.

biz bunun şehirlerle değil kişilerle bir bağlantısı olduğunu biliyorduk zaten:51:

Hatırlayan bilir, konya tarafından kız alacaktık her şeyi erkek yapacak demiştik bende araştırdım bunun konyayla alakası yok tamamen kişisel kız tutturmuş evlenmek için kredi çek kuzen demiş çekersem sende çalışmıyorsun ödeyemeyiz sıkıntı çıkar biraz bekleyelim para biriksin bu bekleyemem demiş evi geçindirmek senin görevin nasıl ödersen öde demiş kuzende sinirlenmiş ayrılmışlar. Merak ediyordunuz söyleyim dedim kurtuldu o kızdan ama kendini sigaraya verdi ya dedim salakmısın sen kurtulduğuna şükret git verilmiş sadakan varmış
gidip bir fakiri sevindirsin. uçurumdan teğet geçmiş

dikkat edin de geri barışmasın kızla
bu defa kız donuna kadar almak isteyecektir, eline koz geçmiş olur...

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

öyle düşüncesiz kızı evine kadın yapacak adama da herşey müstehak olurdu zaten, isabet olmuş ayrıldığı.

dikkat edin de geri barışmasın kızla
bu defa kız donuna kadar almak isteyecektir, eline koz geçmiş olur...

evet canım zaten sürekli konuşuyorum kuzenle dayanamıyorum arıcam diyor kaç kere yapma etme dedim umarım aramaz, düşünsenize kızın ablası demiş burda herşeyi damat değil damadın babası yapar birde kuzenime babası ev ceriyordu kirada kalmasınlar diye ablası olacak cadı demişki bizde evde verir evi dayar döşerde yuh diyorum artık

hadi gözünüz aydın canım. yarın öbür gün ailesininde geçimini üstüne aldırırdı bu kız bu uyanıklıkla...

hadi gözünüz aydın canım. yarın öbür gün ailesininde geçimini üstüne aldırırdı bu kız bu uyanıklıkla...

yani ne insanlar var ya benimde erkek arkadaşım var evlilik hayalimiz var ama çalışıp para biriktiriyoruz ailelere yük olmayalım kredi çekip borca girmeyelim diye geçen arkadaşım dedi yüzük takalım gittik en ucuzundan aldık masraf olmasın diye bu tuttrumuş 2000 tl lik tektaş alacaksınız diye almazsanız çalışıp kazandığım paranın tamamını tektaşa yatırırım demiş ne insanlar ya

evet canım zaten sürekli konuşuyorum kuzenle dayanamıyorum arıcam diyor kaç kere yapma etme dedim umarım aramaz, düşünsenize kızın ablası demiş burda herşeyi damat değil damadın babası yapar birde kuzenime babası ev ceriyordu kirada kalmasınlar diye ablası olacak cadı demişki bizde evde verir evi dayar döşerde yuh diyorum artık

aman aman aramasın sakın. Kızın Kara kaşına kara gözüne aldanıpta hayatını mahvetmesin...
Ablaya ne oluyormuş hem..Bulmuşlar yolunacak kazı yolmaya calışmışlar...
Kayınbaba ev almak ve o evi döşemek zorunda değil ki....
Görgüsüzlük bu başka birsey değil...

aman aman aramasın sakın. Kızın Kara kaşına kara gözüne aldanıpta hayatını mahvetmesin...
Ablaya ne oluyormuş hem..Bulmuşlar yolunacak kazı yolmaya calışmışlar...
Kayınbaba ev almak ve o evi döşemek zorunda değil ki....
Görgüsüzlük bu başka birsey değil...

canım aynen öyle bizde düşünüyoruz evlenmeyi birikmiş paramız var nerden tasarruf ederiz diye düşünüyoruz erkek arkadaşımın ailesine yük olmak istemiyor bende olmak istemiyorum benimde öyle tek taş takıntılarım şu bu yok sevdiğim olsun yeter bana gider tahtada da otururum biz birbirimize destek olduktan sonra dün erkek arkadaşım kuzenimle konuşmuş anlattı neler olduğunu baya canı sıkkınmış arıcam demiş arama diye baya tavsiyede bulunmuş birde kuzenime demiş evlenince evde oturacan arkadaşlarınla görüşmeyecen sürekli baskı

Back
X