gidip bir fakiri sevindirsin. uçurumdan teğet geçmişHatırlayan bilir, konya tarafından kız alacaktık her şeyi erkek yapacak demiştik bende araştırdım bunun konyayla alakası yok tamamen kişisel kız tutturmuş evlenmek için kredi çek kuzen demiş çekersem sende çalışmıyorsun ödeyemeyiz sıkıntı çıkar biraz bekleyelim para biriksin bu bekleyemem demiş evi geçindirmek senin görevin nasıl ödersen öde demiş kuzende sinirlenmiş ayrılmışlar. Merak ediyordunuz söyleyim dedim kurtuldu o kızdan ama kendini sigaraya verdi ya dedim salakmısın sen kurtulduğuna şükret git verilmiş sadakan varmış
dikkat edin de geri barışmasın kızla
bu defa kız donuna kadar almak isteyecektir, eline koz geçmiş olur...
hadi gözünüz aydın canım. yarın öbür gün ailesininde geçimini üstüne aldırırdı bu kız bu uyanıklıkla...
evet canım zaten sürekli konuşuyorum kuzenle dayanamıyorum arıcam diyor kaç kere yapma etme dedim umarım aramaz, düşünsenize kızın ablası demiş burda herşeyi damat değil damadın babası yapar birde kuzenime babası ev ceriyordu kirada kalmasınlar diye ablası olacak cadı demişki bizde evde verir evi dayar döşerde yuh diyorum artık
aman aman aramasın sakın. Kızın Kara kaşına kara gözüne aldanıpta hayatını mahvetmesin...
Ablaya ne oluyormuş hem..Bulmuşlar yolunacak kazı yolmaya calışmışlar...
Kayınbaba ev almak ve o evi döşemek zorunda değil ki....
Görgüsüzlük bu başka birsey değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?