- Konu Sahibi yatutarsa29
kızlar bnm bi erkek arkadaşım var . Allahım eğer hayırlısıysa nasip etsin ciddi düşündüğümüz bir ilşkim var ya da bnm ciddi düşündüğüm bir ilşki var
ben erkek arkaşımla dün akşam yaptığım bir konuşmadan dolayı şuan evlere sığamıyorum.mesele :facebook.hee size çok basit gelicek ama anlatıyım.dün bi ara mevzu geçti facebook la ilgili bende dedim ki versene bir şifreni bakıyım dedim yok aşkım vermem dedi .ben bi an şaşkınlık yaşadıktan sonra tekrar istedim ver dedim veremem dedi.ee bende açtım ağzımı niye vermiyosun sakladığın bişey mi var dedim hayır yok dedi.kapat o zaman dedim kapatırım bnm umramda diil feys dedi.ama biliyorum ki kapatmıycak ve açıcak tekrar.istemiyorum kapatma ne istersen onu yap dedim.kızlar bakın bu şifre , facebook bnm zerre umrumda değil sadece bazı şeylerde sınır koymasına dayanamıyorum.kendimi ifade edemiyorum size belki ama hala şifreyi vermek istememesi bişeyler sakladığı ya da çekindiği anlamına gelir.ve ben bu şeye katlanamam ben düz şeyleri severim herşey net olmalı böyle şeyler beni çok üzüyo kafaya takmaktan hasta olucam