- Konu Sahibi yatutarsa29
-
kızlar bnm bi erkek arkadaşım var . Allahım eğer hayırlısıysa nasip etsin ciddi düşündüğümüz bir ilşkim var ya da bnm ciddi düşündüğüm bir ilşki varben erkek arkaşımla dün akşam yaptığım bir konuşmadan dolayı şuan evlere sığamıyorum.mesele :facebook.hee size çok basit gelicek ama anlatıyım.dün bi ara mevzu geçti facebook la ilgili bende dedim ki versene bir şifreni bakıyım dedim yok aşkım vermem dedi .ben bi an şaşkınlık yaşadıktan sonra tekrar istedim ver dedim veremem dedi.ee bende açtım ağzımı niye vermiyosun sakladığın bişey mi var dedim hayır yok dedi.kapat o zaman dedim kapatırım bnm umramda diil feys dedi.ama biliyorum ki kapatmıycak ve açıcak tekrar.istemiyorum kapatma ne istersen onu yap dedim.kızlar bakın bu şifre , facebook bnm zerre umrumda değil sadece bazı şeylerde sınır koymasına dayanamıyorum.kendimi ifade edemiyorum size belki ama hala şifreyi vermek istememesi bişeyler sakladığı ya da çekindiği anlamına gelir.ve ben bu şeye katlanamam ben düz şeyleri severim herşey net olmalı böyle şeyler beni çok üzüyo kafaya takmaktan hasta olucam
:26: bn seni anlayabiliyorum... sen benden istesen ben düşünmeden verirdim , biz cidi düşünüyoruz gizlimiz saklımız olmasın.. özelse ikimizin özeli olsun... modundasın. ama o böyle yapınca hayal kırıklığı yasadın ve özel msjları vardır moduna girdin... ve eminim şifresini verse belkide girip bakmıcaktın bile... üzülme canım bunun içinde kırılmayın inan zamanla veriyorlar hatta bnmkinin facesini ben yöneticem nerdeyse girmior bile artık:) ve bende girmiyrm artık face konumuz bile geçmiyor şifresi elimde hiç açmam
gizleyecek bişeyi yoksa niye vermioki şifreyi...
kızlar hadi ama bana bi akıl verin napıyım ben şimdi
Tatlım ben diğer kızlar gibi düşünmüyorum. İnsanın biraz özeli olmalı. Benden erkek arkadaşım neyin şifresi olursa olsun istese ben vermem. Gizli bir şeyler yaptığım anlamına gelmez bu. Yeri geliyor erkek kardeşime faceden ulaşıyorum ve evimle ilgili özel şeyler yazıyorum. Yeri geliyor kız arkadaşlarıma bazı özel şeyler danışıyorum. Teyzemin kızlarıyla olan konuşmalarım da öyle. Şimdi odunun biri gelip şifremi isteyecek ve tüm bu özel konuşmalarımı okuma hakkına sahip olacak öyle mi? Ağzını kırarım.
Arkadaşlarım baen benimle bir şeyler paylaşıyorlar bana güvenerek. Ben bazen özel bir şeyler paylaşıyorsam bir arkadaşımla ve onun da erkek arkadaşı kocası bunları okuyorsa gerçekten çok rahatsız olurum, kırılırım, utanırım ve sinir olurum. Sen de böyle düşünmelisin. Nedir bu şifre takıntınız anlamadım ki! Hovarda herif, manyak herif her yerde her türlü naneyi yer, pisliği yapar. Eğer salağın önde gideni değilse en kolay yakalanacak yer olan facede yapmaz bunu.
Eğer erkek arkadaşın hakkında şüphelerin varsa tatlım ilişkini sorgula niye şifreyi vermiyoru değil. O seninkini almış sana vermiyorsa büyük bencillik ve terbiyesizlik yapmış. O zaman kızmakta haklısın tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?