Kızlar hasta olucam artık yardım edin lütfen :((

yatutarsa29

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
18
0
16
Ağrı
kızlar bnm bi erkek arkadaşım var . Allahım eğer hayırlısıysa nasip etsin ciddi düşündüğümüz bir ilşkim var ya da bnm ciddi düşündüğüm bir ilşki var :( ben erkek arkaşımla dün akşam yaptığım bir konuşmadan dolayı şuan evlere sığamıyorum.mesele :facebook.hee size çok basit gelicek ama anlatıyım.dün bi ara mevzu geçti facebook la ilgili bende dedim ki versene bir şifreni bakıyım dedim yok aşkım vermem dedi .ben bi an şaşkınlık yaşadıktan sonra tekrar istedim ver dedim veremem dedi.ee bende açtım ağzımı niye vermiyosun sakladığın bişey mi var dedim hayır yok dedi.kapat o zaman dedim kapatırım bnm umramda diil feys dedi.ama biliyorum ki kapatmıycak ve açıcak tekrar.istemiyorum kapatma ne istersen onu yap dedim.kızlar bakın bu şifre , facebook bnm zerre umrumda değil sadece bazı şeylerde sınır koymasına dayanamıyorum.kendimi ifade edemiyorum size belki ama hala şifreyi vermek istememesi bişeyler sakladığı ya da çekindiği anlamına gelir.ve ben bu şeye katlanamam ben düz şeyleri severim herşey net olmalı böyle şeyler beni çok üzüyo kafaya takmaktan hasta olucam

seni şüphelendirecek birşey yapmamışsa durup dururken böyle bir tavra girmen hoş değil,
sen ondan şifre istedin diyelim oda verdi, yarın oda senden özel birşey isteme cesaretini bulacaktır,
sen bu tavrın kendine yapılmasını istermiydin tatlım?

kızlar bnm bi erkek arkadaşım var . Allahım eğer hayırlısıysa nasip etsin ciddi düşündüğümüz bir ilşkim var ya da bnm ciddi düşündüğüm bir ilşki var :( ben erkek arkaşımla dün akşam yaptığım bir konuşmadan dolayı şuan evlere sığamıyorum.mesele :facebook.hee size çok basit gelicek ama anlatıyım.dün bi ara mevzu geçti facebook la ilgili bende dedim ki versene bir şifreni bakıyım dedim yok aşkım vermem dedi .ben bi an şaşkınlık yaşadıktan sonra tekrar istedim ver dedim veremem dedi.ee bende açtım ağzımı niye vermiyosun sakladığın bişey mi var dedim hayır yok dedi.kapat o zaman dedim kapatırım bnm umramda diil feys dedi.ama biliyorum ki kapatmıycak ve açıcak tekrar.istemiyorum kapatma ne istersen onu yap dedim.kızlar bakın bu şifre , facebook bnm zerre umrumda değil sadece bazı şeylerde sınır koymasına dayanamıyorum.kendimi ifade edemiyorum size belki ama hala şifreyi vermek istememesi bişeyler sakladığı ya da çekindiği anlamına gelir.ve ben bu şeye katlanamam ben düz şeyleri severim herşey net olmalı böyle şeyler beni çok üzüyo kafaya takmaktan hasta olucam

:26: bn seni anlayabiliyorum... sen benden istesen ben düşünmeden verirdim , biz cidi düşünüyoruz gizlimiz saklımız olmasın.. özelse ikimizin özeli olsun... modundasın. ama o böyle yapınca hayal kırıklığı yasadın ve özel msjları vardır moduna girdin... ve eminim şifresini verse belkide girip bakmıcaktın bile... üzülme canım bunun içinde kırılmayın inan zamanla veriyorlar hatta bnmkinin facesini ben yöneticem nerdeyse girmior bile artık:) ve bende girmiyrm artık face konumuz bile geçmiyor şifresi elimde hiç açmam :1:

tatlım o benden almıştı bi ara şifreyi ama ban yine vermemişti şifresini neyse bende sonra değiştirdim.ya biz küçük ergen insanlar değiliz bunları konuşmak bana çok basit geliyo ama diyorum ya tam olarak ifade edemiyorum kendimi.okumuş ii güzü yerinde yaşı yerine gelmiş biri ama çok dik kafalı hiç bir mantıklı açıklaması yok.benden herşeyi isteme hakkına sahip ve ben onu yerine getirmekle mükellefim ama benden bişey isteyemem öyle davranıyo.yani bu sırf facebook meselesi değil.vermeme nedenini mantıklı bi açıklamasını yap istemiyim diyorum ben kimseye vermedim şimdiye kadar vermem diyo :) ben kimse miyim diyorum.yok bitanem öyle şey mi olur nolur tartışmayalım deyip kapatıyo.hep böyle yüzeysel o inat bende inadım.bi garip insan o bana küser,o bana trip atar,telefonla iletişim zayıf arama msj seyrek ama sözde beni seviyo .napıcam ben napıcam bilmiyorum.ayrılmak istediğimi söylemekten ben utanıyorum artık.benden ayrılmayıda düşünmüyo istemiyo.sabah mesai ye gidiyor akşam geliyo arada nöbet falan oluyo ya da gece mesaisi hani girip çıktığı yer belli bu adamın ama bu şekilde davranmasıda normal değil.çok ketum kızlar çoookkk

:26: bn seni anlayabiliyorum... sen benden istesen ben düşünmeden verirdim , biz cidi düşünüyoruz gizlimiz saklımız olmasın.. özelse ikimizin özeli olsun... modundasın. ama o böyle yapınca hayal kırıklığı yasadın ve özel msjları vardır moduna girdin... ve eminim şifresini verse belkide girip bakmıcaktın bile... üzülme canım bunun içinde kırılmayın inan zamanla veriyorlar hatta bnmkinin facesini ben yöneticem nerdeyse girmior bile artık:) ve bende girmiyrm artık face konumuz bile geçmiyor şifresi elimde hiç açmam :1:

canım gerçekten biz öyle sıradan bişey yaşamıyoruz ailemi biliyo onun ailesi beni biliyo.yavaş yavaş bişeyleri hızlandırmaya başladık ama böyle şeyler çıkınca insanın kafasında bi sürü soru işareti oluyo.dediğin gibi bakmazdım bile ya da üzerinde durmazdım bile ama niye böyle yaptı bilmiyorum.senin benden bnm seneden ayrı şeyimiz olmaz biz bi hayatı yaşıycaz diyorum evet aşkım öyle diyor ama gel gelelim böyle davranıyor.bende baskınım o da baskın ama zor bi adam ne düşündüğünü ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.bak sabah ms atmış günaydın msjı ona cavep vermedim bu saate kadar ses yok.bide üste çıkar ki sormayın şimdi o aramaz beni 3 gün aramaz ararım konuşuncada herşeyi alttan alır ama ben aramadan aramaz.istiyorum ki biraz artık o üstüme düşsün bnm neye kırıldığımı neye üzüldüğümü anlasın ama yok yok yok :((((((((((

kızlar hadi ama bana bi akıl verin napıyım ben şimdi :(

Tatlım ben diğer kızlar gibi düşünmüyorum. İnsanın biraz özeli olmalı. Benden erkek arkadaşım neyin şifresi olursa olsun istese ben vermem. Gizli bir şeyler yaptığım anlamına gelmez bu. Yeri geliyor erkek kardeşime faceden ulaşıyorum ve evimle ilgili özel şeyler yazıyorum. Yeri geliyor kız arkadaşlarıma bazı özel şeyler danışıyorum. Teyzemin kızlarıyla olan konuşmalarım da öyle. Şimdi odunun biri gelip şifremi isteyecek ve tüm bu özel konuşmalarımı okuma hakkına sahip olacak öyle mi? Ağzını kırarım.:20:

Arkadaşlarım baen benimle bir şeyler paylaşıyorlar bana güvenerek. Ben bazen özel bir şeyler paylaşıyorsam bir arkadaşımla ve onun da erkek arkadaşı kocası bunları okuyorsa gerçekten çok rahatsız olurum, kırılırım, utanırım ve sinir olurum. Sen de böyle düşünmelisin. Nedir bu şifre takıntınız anlamadım ki! Hovarda herif, manyak herif her yerde her türlü naneyi yer, pisliği yapar. Eğer salağın önde gideni değilse en kolay yakalanacak yer olan facede yapmaz bunu.

Eğer erkek arkadaşın hakkında şüphelerin varsa tatlım ilişkini sorgula niye şifreyi vermiyoru değil. O seninkini almış sana vermiyorsa büyük bencillik ve terbiyesizlik yapmış. O zaman kızmakta haklısın tabi.

Son düzenleme:
kızlar birazdan konuşucam ben mantıklı bi açıklama ve uzlaşma önerisi yoksa ben bu ilşkiyi noktalarım.güven ile ilgili bi soru işareti düştü mü aklıma ben yapamam yürütemem .off Allahım yardım et bana nolurrrr :((

Tatlım ben diğer kızlar gibi düşünmüyorum. İnsanın biraz özeli olmalı. Benden erkek arkadaşım neyin şifresi olursa olsun istese ben vermem. Gizli bir şeyler yaptığım anlamına gelmez bu. Yeri geliyor erkek kardeşime faceden ulaşıyorum ve evimle ilgili özel şeyler yazıyorum. Yeri geliyor kız arkadaşlarıma bazı özel şeyler danışıyorum. Teyzemin kızlarıyla olan konuşmalarım da öyle. Şimdi odunun biri gelip şifremi isteyecek ve tüm bu özel konuşmalarımı okuma hakkına sahip olacak öyle mi? Ağzını kırarım.:20:

Arkadaşlarım baen benimle bir şeyler paylaşıyorlar bana güvenerek. Ben bazen özel bir şeyler paylaşıyorsam bir arkadaşımla ve onun da erkek arkadaşı kocası bunları okuyorsa gerçekten çok rahatsız olurum, kırılırım, utanırım ve sinir olurum. Sen de böyle düşünmelisin. Nedir bu şifre takıntınız anlamadım ki! Hovarda herif, manyak herif her yerde her türlü naneyi yer, pisliği yapar. Eğer salağın önde gideni değilse en kolay yakalanacak yer olan facede yapmaz bunu.

Eğer erkek arkadaşın hakkında şüphelerin varsa tatlım ilişkini sorgula niye şifreyi vermiyoru değil. O seninkini almış sana vermiyorsa büyük bencillik ve terbiyesizlik yapmış. O zaman kızmakta haklısın tabi.

canım benim yazdıkların çok mantıklı dediğin gibi hiç hovarda biri değil yani gördüğüm kadarıyla ben öyle biliyorum.yani referansıda kuvvetli ama nihayetinde erkek inan 1 yılı aşkın zamandır tanıyorum, bi süre ayrılık dönemimiz olsada böyle şeyleri hiç ama hiç aklıma getirmedim ben.nolduysa dün geceden beri vermiycem demesiyle aklımda bi kuşku :(

bu kadarmı basitmi bitirmek? belki görmeni istemediği baska seyler vardır.arkadaslarıyla özel paylasımları gibi.he bunu sana sölemesi gerekir o ayrı bi konu ama bitiririm hemen demek cok sacma bence.sanırım yeni bi ilişki.

Back
X