Gerçekten görüyor musunuz ? Kafayı yediğimi düşünmeye başlamıştım. Garip olan bata 1 hafta var dahaBen görüyorum. Adet gününüz ne zaman
Yaptım ilk 2-3 dk falan çıkmayınca mutfağa gittim saatler sonra odaya geldim bilmiyorum belki 5. 10. Dakikada çıktı belki 1 saat sonra inan bilmiyorum. Atacaktım testi farkettim. Daha önce yaptığım testlerin hiçbirinde saatler sonra bile olsa hiç çizgi görmemiştim ben
Evet haklısın. Bata da zaten daha 1 hafta var, insan saatler sonra çıkan çizgiye bile umitlaniyor inan. En iyisi beklemek. İnşallah vardır. Siz de inşallah saglikla kucağınıza alırsınız.Saatler sonra gördüysen üzgünüm umut etme.
Ama ilk 10 dkda gördüysen henüz yeni oluşmuş olabilir. Adet gününe kadar sabredip adet günü ilk idrarla testi tekrarlamanızı tavsiye ederim
Evet haklısın. Bata da zaten daha 1 hafta var, insan saatler sonra çıkan çizgiye bile umitlaniyor inan. En iyisi beklemek. İnşallah vardır. Siz de inşallah saglikla kucağınıza alırsınız.
Amin inşallah canım. Tamamdır etiketlerim inşallah pozitifi görürüz birlikte. Bana da dua edersen çok sevinirimAmin inşallah Allah razı olsunbir hafta sonra beni etiketleyip testinizi paylaşın olur mu? Birlikte bakalım. İnşallah Allah gönlünüze göre versin
1 saat sonra hayali cizgi kuruma oluyo genelde umut etmeyin bence cok bekleyn adetiniz gecerse tekrar yapın gene cıkarsa kan verin bazı testler böyle malesef kuruma cizgisi ckıyoKizlar bugün yine gebelik testi yaptım bu sefer 1 saat sonra yine bir çizgi belirdi. Hepsi mi tesadüf ya, neden hemen çıkmıyor çok uzuluyorum. Bata 7 gün var ortalamaEki Görüntüle 2739004 Eki Görüntüle 2739004
Öyle yapacağım artık, ama 1 saat sonra çıkan çizgi dunkune göre daha koyu çıktı. İçimden bı hiş hamile olduğumu söylüyor ama tabi ki bati beklemek lazım o zamana kadar zaten kendi kendimeyim. Kimseye bı şey demedim bir tek size soruyorum işte1 saat sonra hayali cizgi kuruma oluyo genelde umut etmeyin bence cok bekleyn adetiniz gecerse tekrar yapın gene cıkarsa kan verin bazı testler böyle malesef kuruma cizgisi ckıyo
inşallah vardır Allah gönlüne göre versin tekrarla hergün varsa gittikçe koyulaşır test zaten inş kuruma cizgisi değildir ben öyle oldugu için aldıgım toplu testlerin hepsini çöpe attım snirdenÖyle yapacağım artık, ama 1 saat sonra çıkan çizgi dunkune göre daha koyu çıktı. İçimden bı hiş hamile olduğumu söylüyor ama tabi ki bati beklemek lazım o zamana kadar zaten kendi kendimeyim. Kimseye bı şey demedim bir tek size soruyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?