Kizlar hayali çizgi , silik bir şey var mı bakar mısınız? ?

eklinac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
601
622
53
36
Kizlar ben görüyorum hayali bir çizgi ama halüsinasyon mu görüyorum ??

sararmıs kenarı beklemiş sanırım bu test benimde bu ay böyle oldu beklesede umut ettim ama kuruma cizgisiymiş adet oldum malesef

Yaptım ilk 2-3 dk falan çıkmayınca mutfağa gittim saatler sonra odaya geldim bilmiyorum belki 5. 10. Dakikada çıktı belki 1 saat sonra inan bilmiyorum. Atacaktım testi farkettim. Daha önce yaptığım testlerin hiçbirinde saatler sonra bile olsa hiç çizgi görmemiştim ben

Saatler sonra gördüysen üzgünüm umut etme.
Ama ilk 10 dkda gördüysen henüz yeni oluşmuş olabilir. Adet gününe kadar sabredip adet günü ilk idrarla testi tekrarlamanızı tavsiye ederim

Saatler sonra gördüysen üzgünüm umut etme.
Ama ilk 10 dkda gördüysen henüz yeni oluşmuş olabilir. Adet gününe kadar sabredip adet günü ilk idrarla testi tekrarlamanızı tavsiye ederim
Evet haklısın. Bata da zaten daha 1 hafta var, insan saatler sonra çıkan çizgiye bile umitlaniyor inan. En iyisi beklemek. İnşallah vardır. Siz de inşallah saglikla kucağınıza alırsınız.

Evet haklısın. Bata da zaten daha 1 hafta var, insan saatler sonra çıkan çizgiye bile umitlaniyor inan. En iyisi beklemek. İnşallah vardır. Siz de inşallah saglikla kucağınıza alırsınız.

Amin inşallah Allah razı olsun bir hafta sonra beni etiketleyip testinizi paylaşın olur mu? Birlikte bakalım. İnşallah Allah gönlünüze göre versin

Amin inşallah Allah razı olsun bir hafta sonra beni etiketleyip testinizi paylaşın olur mu? Birlikte bakalım. İnşallah Allah gönlünüze göre versin
Amin inşallah canım. Tamamdır etiketlerim inşallah pozitifi görürüz birlikte. Bana da dua edersen çok sevinirim

Kizlar bugün yine gebelik testi yaptım bu sefer 1 saat sonra yine bir çizgi belirdi. Hepsi mi tesadüf ya, neden hemen çıkmıyor çok uzuluyorum. Bata 7 gün var ortalama

Evet silik çizgi çıkmış ama bata daha varmış üç dört gün sonra tekrar test yap bence regle iki üç gün kala.

1 saat sonra hayali cizgi kuruma oluyo genelde umut etmeyin bence cok bekleyn adetiniz gecerse tekrar yapın gene cıkarsa kan verin bazı testler böyle malesef kuruma cizgisi ckıyo

1 saat sonra hayali cizgi kuruma oluyo genelde umut etmeyin bence cok bekleyn adetiniz gecerse tekrar yapın gene cıkarsa kan verin bazı testler böyle malesef kuruma cizgisi ckıyo
Öyle yapacağım artık, ama 1 saat sonra çıkan çizgi dunkune göre daha koyu çıktı. İçimden bı hiş hamile olduğumu söylüyor ama tabi ki bati beklemek lazım o zamana kadar zaten kendi kendimeyim. Kimseye bı şey demedim bir tek size soruyorum işte

inşallah vardır Allah gönlüne göre versin tekrarla hergün varsa gittikçe koyulaşır test zaten inş kuruma cizgisi değildir ben öyle oldugu için aldıgım toplu testlerin hepsini çöpe attım snirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…