Selamlar herkese öncelikle ...
Uzun zamandır dikkatimi çeken ve etrafımda en fazla duyduğum şeylerden biri evlenmek istiyorum fakat nasıl? Yaşım geldi çok dikkat çekmiyorum kimseye güvenemiorum galiba ben evde kalıcam vs.vs.vs. Bu zamanda güvenilecek aile kurulabilecek erkekte kadında bulmak gerçekten çok zor heleki devir bu kadar karmaşıkken ....Konuyu dağıtmadan teklifim şudur ki herkes birbirine yardımcı olsa varsa ablası kardeşi evlenmek isteyen konuşulsa kişilerin kriterleri uygunsa en önemisi nasipse bence hayırlı bi işe vesile olmuş oluruz:) en yakın örnek olarak kendimi anlatabilirim size ben eşimle bi sosyal paylaşım sitesinde tanışıp evlendim 2 yılı aşkın bi süredirde mutlu bi evliliğim var bide bebeğimiz gelirse daha mutlu olucaz:) diğer taraftan bide bekar erkek kardeşim var :) ve şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum ...
Rabbim kimi kime yazdıysa elbet bi tevafukla buluşturur...
Ne ilginc bi konu olmus :)) Allah mutlulugunuzu daim etsin en yakin zamanda da bebegini alirsin insallah kucagina... Benim tavsiye edecegim kimse yok maalesef... Kendim bekarim ama suan arada bi istesemde ciddi dusununce kendimi hic hazir hissetmiyorum belki de oyle birisi daha cikmadigi icin sadece bekliyorum :)
Tesekkur ederim canim insallah gelir en kisa zamanda:) sen kac yasindasin belki daha cok gencsen ondan hazir hissetmiosundur...
Evde kalmisliga adayim artik :))) canm 27 yasindayim bi sene once 4.5 yillik ciddi iliskimi bitirdim ailesinden filan cok bunalmistim kendisi de cok bunaltmisti daha yeni ask acisi filan bitti ve ben sanki hayata yeni baslamis gibiyim ondan galiba hazir hissetmiyorum yada oyle tarz bi iliski yine yasayacagim diye aklim cikiyo galiba :))) evlilik sanki bana hapis hayati yasatacak gibi geliyo bilmiyorum hoslandigim birisi de var aslinda ama hani oyle iste
Selamlar herkese öncelikle ...
Uzun zamandır dikkatimi çeken ve etrafımda en fazla duyduğum şeylerden biri evlenmek istiyorum fakat nasıl? Yaşım geldi çok dikkat çekmiyorum kimseye güvenemiorum galiba ben evde kalıcam vs.vs.vs. Bu zamanda güvenilecek aile kurulabilecek erkekte kadında bulmak gerçekten çok zor heleki devir bu kadar karmaşıkken ....Konuyu dağıtmadan teklifim şudur ki herkes birbirine yardımcı olsa varsa ablası kardeşi evlenmek isteyen konuşulsa kişilerin kriterleri uygunsa en önemisi nasipse bence hayırlı bi işe vesile olmuş oluruz:) en yakın örnek olarak kendimi anlatabilirim size ben eşimle bi sosyal paylaşım sitesinde tanışıp evlendim 2 yılı aşkın bi süredirde mutlu bi evliliğim var bide bebeğimiz gelirse daha mutlu olucaz:) diğer taraftan bide bekar erkek kardeşim var :) ve şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum ...
Rabbim kimi kime yazdıysa elbet bi tevafukla buluşturur...
canım hayırlı olsun konun çok ilginç olmuş gerçekten :) benim çevremde de iki tane bekar erkek tanıdığım var bulamıyorlar uygun birini yaşlar da gitti gidiyor yani . varsa aday beklerim :))
tmm işte bissürüde evlenmek isteyen kızçeler var:) bende konunun ilgi çekeceğini düşünmüştüm ama pek öyle olmadı galiba:) baksana sizden başka kimse ilgilenmedi:)
herkesin dert yandığı bir konu değil mi bu ben mi yanlış hatırlıyorum :) bu işler beklemekle olmuyor birileri el atmalı :))
Peki bisey sorucam hersey kismet ama beklemekle de olmazz demissiniz. Ama cekim yasasina gore hayallerimiz pozitif oldugmz sure icinde gerceklesiyor, o zaman beklemek gerekmiyor mu? Yada bu yanlis mi bana yardmci olun lutfen ben naapmam gerektgni bilemiyorum. Ven bi arayista mi olmaliym kismet gelsin diye. Elim kolum bagli oturp hayal etsem bosa vakit kaybi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?