Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet erken gebelik yap bence ama artimed diye marka varmis ondan alma hakkinda hayrlisi olsunKızlar reglime 4 5 gün var idarar testi yapsam çıkar mı yanıltır mı beni erken test yapanlar var mı?
Hangi marka önerirsin canım bide bu testler en düşük kaç betayı algılıyor biliyor musunEvet erken gebelik yap bence ama artimed diye marka varmis ondan alma hakkinda hayrlisi olsun
Evet erken gebelik yap bence ama artimed diye marka varmis ondan alma hakkinda hayrKızlar reglime 4 5 gün var idarar testi yapsam çıkar mı yanıltır mı beni erken test yapanlar var mı?
eczaciya soyle o verir erken gebelik herkes artimedi kotuledu o haric al ve sabah ilk idrarla yap 5 dk cok slik bile cikarsa gebelik olabilir ilk 5 dk onemliHangi marka önerirsin canım bide bu testler en düşük kaç betayı algılıyor biliyor musun
Tamam canım sağolasınnEvet erken gebelik yap bence ama artimed diye marka varmis ondan alma hakkinda hayr
eczaciya soyle o verir erken gebelik herkes artimedi kotuledu o haric al ve sabah ilk idrarla yap 5 dk cok slik bile cikarsa gebelik olabilir ilk 5 dk onemli
Test sonucunu atarsin guzel haberlerle gelTamam canım sağolasınn
Ahhh aminnnn inşallahhh canımTest sonucunu atarsin guzel haberlerle gel
Stres yapma insallah olurAhhh aminnnn inşallahhh canımgeçen ay kimyasal olmuştu bu ay olur mu bilmiyorum ama umut işte
Bn yaptm 3/4 gun var negatif , ovulasyon testi yaptim silik’ciktiKızlar reglime 4 5 gün var idarar testi yapsam çıkar mı yanıltır mı beni erken test yapanlar var mı?
Yani net bir bilgi yok, kan versek çıkar ama ona da cesaretimiz yokBn yaptm 3/4 gun var negatif , ovulasyon testi yaptim silik’cikti
Iste degisiyor ne zaman dollendi vs, ben 29/30’akinti yasadim yerlesme diye umut ediyorum, 4/5 gun snra salginiyormus pzrtesi kan vermek en sagliklisiymis idrar testi 6/7mayis adet olacagim gun carsamba 7 mayis, pzrtrsi gidecegim dusunmekten yoruldumYani net bir bilgi yok, kan versek çıkar ama ona da cesaretimiz yok
Çok haklısın canım hepimiz aynı döngüdeyiz Rabbim sağlıkla afiyetle kucaklarımızı doldursunIste degisiyor ne zaman dollendi vs, ben 29/30’akinti yasadim yerlesme diye umut ediyorum, 4/5 gun snra salginiyormus pzrtesi kan vermek en sagliklisiymis idrar testi 6/7mayis adet olacagim gun carsamba 7 mayis, pzrtrsi gidecegim dusunmekten yoruldum
Aminnn saolasin hepimiz insallah tamam yazarimÇok haklısın canım hepimiz aynı döngüdeyiz Rabbim sağlıkla afiyetle kucaklarımızı doldursunyarın inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Hangi marka önerirsin canım bide bu testler en düşük kaç betayı algılıyor biliyor musun