Canim hepsini birden neden dusunmuyorsun kpssye de gir hepsini dene bu arada okulu bitirmene gerek yok evlenmek icin belki kaderindeki insan bu secimlerin arasindadir hersey gonlunce olsun eskiye gelince cok sevdigim alain in bir sozu var der ki ;ne gecmis ne de gelecek bize dert olabilir,cunku biri gecmistir digeri ise henuz mevcut degildir5 ay önce bir terkedilme acısıyla haziranda buraya konu açmıştım hatta bazı yazılanları duvarıma yazdım amacım kendime gelmek ve toparlanmaktı. dua ettim ağladım sızladım şimdi Allaha şükürler olsun iyiyim...
şimdiii konumuz şu 2016 DGS ye girdim puanım boğaziçi üniversitesine yetiyor işletme bölümüne.ama benim yaşım 27 evet ben hayatımı değiştirmek istiyorum evlilik hayalleri kurarken terkedildim haliyle şimdi evlenen birilerini görünce içim cız ediyor.annem de evlenmemi istiyor ama bi yandan daha sonra okumadığına pişman olursun diyor.okulu bitirdiğimde 30umu çoktan aşmış olucam.(antalyadayım bu arada) işte öyle bir ikilem ki bu ne yapacağımı inanın bilmiyorum...16 ekimde kpss var ve ben içimdeki dehlizde boğuluyorum.
siz olsaydınız ne yapardınız ? 27 yaşında boğaziçine okumaya mı gitmeliyim? kpss ye girip memur olup yuva mı kurmalıyım?
beni terkeden kişi şu anda nişanlı ve ben sağlıklı düşünemiyorum o kadar kafama takmışım ki durumu istişare yaparak bir yol almak istiyorum. kızlar her bir fikriniz çok önemli benim için...sevgilerimle .
5 ay önce bir terkedilme acısıyla haziranda buraya konu açmıştım hatta bazı yazılanları duvarıma yazdım amacım kendime gelmek ve toparlanmaktı. dua ettim ağladım sızladım şimdi Allaha şükürler olsun iyiyim...
şimdiii konumuz şu 2016 DGS ye girdim puanım boğaziçi üniversitesine yetiyor işletme bölümüne.ama benim yaşım 27 evet ben hayatımı değiştirmek istiyorum evlilik hayalleri kurarken terkedildim haliyle şimdi evlenen birilerini görünce içim cız ediyor.annem de evlenmemi istiyor ama bi yandan daha sonra okumadığına pişman olursun diyor.okulu bitirdiğimde 30umu çoktan aşmış olucam.(antalyadayım bu arada) işte öyle bir ikilem ki bu ne yapacağımı inanın bilmiyorum...16 ekimde kpss var ve ben içimdeki dehlizde boğuluyorum.
siz olsaydınız ne yapardınız ? 27 yaşında boğaziçine okumaya mı gitmeliyim? kpss ye girip memur olup yuva mı kurmalıyım?
beni terkeden kişi şu anda nişanlı ve ben sağlıklı düşünemiyorum o kadar kafama takmışım ki durumu istişare yaparak bir yol almak istiyorum. kızlar her bir fikriniz çok önemli benim için...sevgilerimle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?