• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar her tüp bebekten önce tekrar aşılama mı denenmesi lazım

ozlembln

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
263
114
323
bnem dondurulmuş embriyolarım oldugu halde bana yeniden aşılma yapacaklar, şansım artarmış,zaten 3 kere yapılmıştı tutmadı.tüp bebk tuttu ama 20 haftalıkken düşük yaptım
,kızlar lütfen aşılama ya gerek varmı tekarardan zaten embriyom hazırda var,benm maddi imakım yokkk artık

mutlaka ya yanlış anlama var bu işte yada eksik aktarmışsın canım hiç mantıklı gelmiyor senin dondurulmuşların varsa eğer rahmin hazı olduğunda onları transfer ederler eğer hazır değilse bir aksilik varsa zaten aşılamada tutmaz dondurulmuş embriyolarla ilgili bir problemmi olmamışsa onları transfer etmek yerine aşılama hiç bir merkez önermez bir tuhaflık var bu işte bir daha ayrıntıları konuş derim.

hiç duymamıştım bende böyle bişeyi
çok ilginç geldi bana..üstelik dondurulmuşlar olduğu halde..

şöyle anlatayım 3 kere aşılama oldum tutmadı ,ardından tüp bebek yapıldı hamile kaldım ,fakat 20 haftalıkken erken sularım geldi ve gebeliğim sonlandı,şimdi tekrardan bana tüp bebek denemesinden önce aşılama yapacaklar sebeb olarakta şansın artar dedi dr, dondurulmuş embriyomda varken niye tekrardan tüp bebek,anlayamıyorum
ve rahmimde falan hiç problem yokk

aşılamaya vereceğin parayı dondurulmuşunla denersin şansın daha çok olur öyle dimi..

hiç düşünme bunu dondurulmuş hazırda embriyo var öncelik onların bunu unutma
acaba dr para açısındanmı bunu yapıyo anlamıyorum

ben yaptırmıcam bu aşılamayı , dr ne desem bahanesi oluyor ,ama dicem ben istemiyorum kesin kararlıyım diye

canım doktorunla bu durumu tekrar ayrıntıları ile konuş farklı bir merkezede durumu anlat görüş al ilk görüşmeler hep ücretsiz olur maddi olanaksızlığın varsa ki bu tedaviler madii olarak göçertiyor
kulağa çok mantıksız geliyor gerekirse dondurulmuşlarını al ve bir başka merkezle görüş ve transferini orada yaptır

bnem dondurulmuş embriyolarım oldugu halde bana yeniden aşılma yapacaklar, şansım artarmış,zaten 3 kere yapılmıştı tutmadı.tüp bebk tuttu ama 20 haftalıkken düşük yaptım
,kızlar lütfen aşılama ya gerek varmı tekarardan zaten embriyom hazırda var,benm maddi imakım yokkk artık

canım bence dokturunla bir daha konuş böyle birşey hiç duymamıştım. Bende hiç aşılama yapmadan tüp bebek yaptırdım. dikkat et doktorların para için yapmayacağı şey yoktur. elindeki dondurulmuş embriyoları dene.. kimse sana zorla bişey yaptırmaz.

bana uygulama yanlış geldi.. dondurulmuş embrio sağlıklı embrio demek. elde bu kadar iyi kalite embrio varken deneme yanılmaya ne gerek var... farklı dr görüşü al bence... her şey gönlünce olsun

yada embriyolara bişey yapmışlar
drun çok ısrarcı olması çok tuhaf...

bencede çok saşma..tüp bebekten aşılamaya geçen dr.senin dr herhalde. para tuzağı olabilir. dondurulmuşların varken aşılama tuhaf.dondurulmuşlarını dene arkadaşım bol şans.....

prosedür hepimize anlatıldığı gibi

* öncelikle tüpler açıksa 3 kez aşılama öneriyorlar, daha sonrasında tüp bebek yapılıyor, her seferinde ileri bir aşama,

* sizde durum geriye doğru ilerlemesi isteniyor, bu işte bir terslik var. ve doktor nasıl bir açıklama yapıyor merak ettim doğrusu

bence de Nevin'in dediği gibi; acaba embriyoları dondurmayı ya da korumayı mı beceremediler?... Hakikaten de olabilir, jeneratörleri, kesintisiz güç kaynakları filan yoksa elektrik kesintisinde kaybedilebilir. Embriyolarımı taşımak istiyorum dedin mi Özlemcim? Ona ne dedi?

ben bu konuya çok takıldım ya çok merak ediyorum sebep ne acaba

kızlar benim nicten ablam yazıyor size öncelikle bunu söyleyeyim,bugün aramış hastaneyi demişlerki,aşlıma için sadece ilaç parası vereceksin (ilaçlar 300 tutmuş),eğer aşılama tutmaz iste dondurulmuş emriyo yerleştireceklermiş oda 400 liraymış ,başka para vermiceksin demişler ,bakalım ne olacak bende merak ediyorummm

boşver aşılamayı canım hazırda embriyo var döllenmiş ve canlılar öncelik onların canım

Back
X