• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR HER UYUDUGUNDA KABUS GÖREN VAR MI

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
kizlar basliktan anlasildigi gibi ben her uyudugumda kabus goruyorum ve etkisi uyandigimda butun gun suruyor bunun nedeni ne olabilir :işsiz:

Sen çok yanlış gelmişsin Kk burası.

Diğer konun ve bu konun için dra gitmelisin.

Doktora gidiyorm zaten ama ayni durumda olanlar var mi varsa bu konuda bilgi paylasimlari olabilir diye yazdim

ben okurken cok fena oluyordum... okul bitti kabuslarfa gecti gitti. sadece ayda bir sinava giriyorum rüyamda ve her defasina baya scp savuruyorum sinavi :işsiz:

yoga gibi rahatlaci seyler yapsan, yada aksam yürüyüsü. veya aksamlari tv izleme, sakin müzik dinle??? bide hafif seyler ye

Doktora gidiyorm zaten ama ayni durumda olanlar var mi varsa bu konuda bilgi paylasimlari olabilir diye yazdim
Benim de son beş on gündür oluyo
Normalde olmazdı
Ama kafan karışıkdır ya da ilacını almıosan olabilir ben çinkü beş on gündür ilacımı aksatıyorum

Ben varım.her gün hergün insan yorgun korkmuş uyanır mı ya.sanki sürekli aynı rüyaları görüyorum.hep bir yerden kaçmaya çalışıyor,bir yerlerde kapalı kalmış ya da yüksek bir yerde asılı kalmışım.Labirent gibi bir yerdeyim falan.doktora gitmeyi düşünmedim.stresli kafam karışık bir dönemdeyimdir dedim hep.ama geçmedi.son günlerde beni de çok etkiler oldu.

Misal gündüz uykusu bana haramdır.
Asla uyudugumda dinlenemem hep kabusludur ama cok sukur gece sıkıntım yok .

İlaç kullanıyorsanız rüyalarınızı etkiliyor olabilir. Nikotin sakızı veya bandı için de bu söylediğim geçerli.

Dua edip uyuyun başucunuza Kuranı kerim koyun daha iyi gelecektir

Kabus da var ama duygusu çok yoğun ve gerçekçi olan rüyalar görüyorum.Birine anlatsam inanılacak gibi değil..
Bi de gün içinde uyanıkken gördüğüm şeyler..Sarı saç tonlarına baktığım gün civciv,sarışın bir çocuk gibi sarı konseptli yanyana şeyler..
Ya da Helenlerin kendilerinden olmayanlara barbaros dediklerini öğrendiğim günden sonra Barbaros Şansal’ı görmem, laf atması benim laf sokmam :KK70:(bu sabah böyle uyandım)
Arabasına çarptığım adamın sakinliğine aşık olmam gibi saçma sapan şeyler :bicak:

Ders falan çalışıyor musunuz bu aralar?

Bu tür konular yasak
Bilerek mi açtın?
Online rüya analizi mi yapılır?

Back
X