Yumurtlama olmasaydı doktor çatlama iğnesi vermezdi.Yumurta yoksa neyi çatlatacak neticede.Aylardr tedavi goruorum hormon bozuklugundan . Bu ay duzeldi cok sukur doktorum klomen verdi bu ay catlatma ignesi oldum ardindan bu ay hamilelik beklioruz insallah olurama ben hic bir yumurtlama belirtisi yasamiorum sadece kasik agrim var oda ilaclarin etkisindem ishal oldum ondan galiba . Yumurtlama gunlerinde hic akintisi olmayip hamile olan var mi
Bilmiorum cok tedirginim istemeden dunyanin stresine kapiliorumYumurtlama olmasaydı doktor çatlama iğnesi vermezdi.Yumurta yoksa neyi çatlatacak neticede.
Umarım gebe kalmışsınızdır
Bende 7 gun once yaptrdm . Sadece kasiklarim cok agrio ama hic akintimin olmamasi beni umutsuz edio yumurtlamam mi olmadi die korkuorum . Bide ishal oldum ilaclardan sonra sendede oldu mu ?merhabalar bu ay bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum 4.günüm ama bende de hiç bir belirti yok ,sadece ara ara bel ağrısı var o kadar. Çatlayıp çatlamadığını açıkçası anlamadım umarım çatlamıştır. biraz bu işler bünye meselesi .İçinizi rahat tutun inşallah bebeklerimize en kısa sürede kavuşuruz.
Amin insallah allah tez zamanda kucagimiza versin bebeklerimizimerhabalar bu ay bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum 4.günüm ama bende de hiç bir belirti yok ,sadece ara ara bel ağrısı var o kadar. Çatlayıp çatlamadığını açıkçası anlamadım umarım çatlamıştır. biraz bu işler bünye meselesi .İçinizi rahat tutun inşallah bebeklerimize en kısa sürede kavuşuruz.
Bende ilk iki gün ishal oldu ama şuan öyle bir durum yok.Sadece çok fazla idrara çıkıyorumAmin insallah allah tez zamanda kucagimiza versin bebeklerimizi
Cok fazla idrara cikman hamilelik belirtisi olabilirBende
Bende ilk iki gün ishal oldu ama şuan öyle bir durum yok.Sadece çok fazla idrara çıkıyorum
İnşallah bilmiyorum iğnenin etkisi mi çok su içme isteği uyandırdı onun sonucu olarak tabi idrara çıkma oluyor.İnşallah hamileliktir beklemek çok güçCok fazla idrara cikman hamilelik belirtisi olabilirinsallah olur insallah
Aynen insallah olur olursa hemen yaz buraya . Bende kafamı bi türlü dagiltamiorum bak saat 6 da uyandm hemen siteye girdimİnşallah bilmiyorum iğnenin etkisi mi çok su içme isteği uyandırdı onun sonucu olarak tabi idrara çıkma oluyor.İnşallah hamileliktir beklemek çok güçkafayı dağıtmaya çalışıyorum gidip gelip siteye giriyorum umarım bu sürecin sonunda bebek haberleri veririz birbirimize
Aynen insallah olur olursa hemen yaz buraya . Bende kafamı bi türlü dagiltamiorum bak saat 6 da uyandm hemen siteye girdim
Benimde 10 gun var 10 gun sonra yazalim o zamanolur hemen yazarım daha 10gün var bakalım nasıl geçecek hiçbir fikrim yok
TamamdırBenimde 10 gun var 10 gun sonra yazalim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?