Öncelikle bir yıldır evliyim 5 aydır denememize rağmen çocuğumuz olmuyor kistim olduğundan dolayı erken doktora gidip muayene oldum.Kistimden dolayı bir sorun olmadığı gebeliğe engel olmadığı söylendi .Eşimde muayene oldu onda da sorun çıkmadı.Doktorum hsg (rahim filmi) önerdi.Dün öğlenden sonra filmi çektirdim.İlk önce saba sizden beta istiyorlar hamile olmadığınızı öğrenmek için.Hamileyken asla yapılmıyor çünkü doktorunuz eğer sizden istemediyse siz mutlaka isteyin.Ben adana şehir hastanesinde yaptırdım.İlk önce kişiden kişiye değişir ben normal muayene de bile zorlanan biriyim ağrılı geçer amacım kimseyi korkutmak değil bilgilendirmek acı eşiğim de düşüktür.Hsg bana göre oldukça ağrılı sancılı bir işlem. Aleti vajinaya yerleştirdiği andan itibaren çığlık attım ve ağladım kendimi geri çektim ve alet 3 kere çıktı geri takıldı. Bu daha çok canımı yaktı ve ilaç verilirken de gerçekten dünyam başıma yıkıldı çok fazla bağırdım ağladım acı eşiğini düşükse kesinlikle özelde anestezili yaptırmanız öneririm.Çünkü devlet anestezili yapmıyor. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz