- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ahsennur12
kızlar bazen bebeğim daha az hareket ediyor daha bi uslu oluyor bazen uyandığüımda karnım ufalmış gibi oluyor sanki korkutuyor beni normal mi sizdede oluyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruç tutuyordunuz sanırım susuzluktan olmasın ? Çünkü oruçken çocukların hareketlerinde azalma tespit edilmişkızlar bazen bebeğim daha az hareket ediyor daha bi uslu oluyor bazen uyandığüımda karnım ufalmış gibi oluyor sanki korkutuyor beni normal mi sizdede oluyormu
Ama bebeği de telaş sokuyorsun bence hiç takma çünkü o hareketini ediyor sana çaktırmadan. :) Doktorun bir problem gormuyorsa sende bir sorun arama. Yorulmuş olabilir. Benim kızım 18 haftalıkken daha hareketliydi sanki yavaşladı ama attı mı da titretiyor.dkızlar bazen bebeğim daha az hareket ediyor daha bi uslu oluyor bazen uyandığüımda karnım ufalmış gibi oluyor sanki korkutuyor beni normal mi sizdede oluyormu
ahaha benimkide attımı tam atıyor valla ama ne bilim insan duyduklarındn falan etkileniyor ister istemezAma bebeği de telaş sokuyorsun bence hiç takma çünkü o hareketini ediyor sana çaktırmadan. :) Doktorun bir problem gormuyorsa sende bir sorun arama. Yorulmuş olabilir. Benim kızım 18 haftalıkken daha hareketliydi sanki yavaşladı ama attı mı da titretiyor.d
valla ya içimde hep bi telaş elham oluyor hem yaşımın ufak olması hemde ilk çocuğumun olmasından kaynaklanıyor sanırımCanım ne telaslisin azıcık sakin ol:)çok sukur bebegin iyi konularına bakıyorum baya bi telas yapiyorsun:)
amin canım aminnnCanım merak etme bunlar çok normal bebeğin büyüdükçe hareketleri yavaşlıyor bu normal bir süreç günde en az 10 kere aralıklarla hareket etmesi lazım sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun
yok tutmadığim günde böleydi yaOruç tutuyordunuz sanırım susuzluktan olmasın ? Çünkü oruçken çocukların hareketlerinde azalma tespit edilmiş
amin canım benimm amin inşallaaahBende senin gibiyim canım az hareket edince hemen tedirgin oluyorum :))
Ama bunlar normal şeylermiş canını sıkma. Bu dönem de uyuma süreleri daha fazla oluyormuş. Hareket etmediği zamanlar büyük ihtimalle uyuyodur. Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi![]()
uyumaya gittiğimde zaten çok hareket ediyor yada ben uyurken uyandırdığı bile oluyorOlur canim normal hareketlerini say uzan dinlen tatli biseyler ye sakin biyerde takip et
İlk çocuğun mu daha :)uyumaya gittiğimde zaten çok hareket ediyor yada ben uyurken uyandırdığı bile oluyor
eveettt :)İlk çocuğun mu daha :)
O zaman normal böyle telaş yapman ilk de hep öyle oluyor bende öyleydim en ufak birşeyde ağlamaya başlardım kafana takma yani onlar normal şimdi ikinciye hamileyim hiç kafama takmıyorum bile :)eveettt :)
Kıyamam ya takma kafana duyduklarını pek önem semeahaha benimkide attımı tam atıyor valla ama ne bilim insan duyduklarındn falan etkileniyor ister istemez![]()
öle yapmaya çalışıcam inşallaaahhKıyamam ya takma kafana duyduklarını pek önem seme
hayırlııs olsun canım senn içinde valla tecrübesizlik çok kötü bişeymişO zaman normal böyle telaş yapman ilk de hep öyle oluyor bende öyleydim en ufak birşeyde ağlamaya başlardım kafana takma yani onlar normal şimdi ikinciye hamileyim hiç kafama takmıyorum bile :)