kızlar iki gündür kahverengi lekelenmem var

kızlar sizden hala haber yok ama benim adetim bu sabah geldi.sağlık olsun diyorum napalım....:(

Günaydın yazel sen kaç aydır deniyosun benimde bugün adetimin 3. günü bu ay benim 3 gün gecikti ama malesef yok benim bu 4. ayım olacak deb-nemeye başlayalı 6 ay öncede bir düşüğüm oldu..

bende 3 senedir adet olmuyom evlenmeden önce oluyodum kesildim ama ilkkez birşeyle karşılaştım 2 gündür lekelenme var çamaşırıma bulaşmıyor ama oturdumda kahve rengi damla geliyo sonra peçeteyle silince de aynı acık kahverengi geldi acaba neden banada bilgi verin yaaa

bende 3 senedir adet olmuyom evlenmeden önce oluyodum kesildim ama ilkkez birşeyle karşılaştım 2 gündür lekelenme var çamaşırıma bulaşmıyor ama oturdumda kahve rengi damla geliyo sonra peçeteyle silince de aynı acık kahverengi geldi acaba neden banada bilgi verin yaaa

Yerlesme kanamasi olabilir test yapin

Iltihapsa kokar. Adet kaniysa kokar. Yerlesme kanamasi kokmaz
ama adet olacak olsam ilk gün hemen olurum iki gündür böyle oturunca bi damla akıyo ve peçeteyle silince açık kahverengi oluyor hani allah belkş verir diyoz bebek kokusu var adet kokusu gibi burda okuduklarım gibi yani

ama adet olacak olsam ilk gün hemen olurum iki gündür böyle oturunca bi damla akıyo ve peçeteyle silince açık kahverengi oluyor hani allah belkş verir diyoz bebek kokusu var adet kokusu gibi burda okuduklarım gibi yani

Adet olmussunuzdur o zamn kist filan varsa leke leke gelir

Back
X