Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat yeterli ayaklari dik havaya yatKaç dk yatiyorsunuz acaba bir saat ya da iki saat yeterli mi
Ay canım bende oyleyim kasıyorum herhalde kenendimi ondan mı acaba ?Ben 2 saat civarı yatıyorumİlişkiden sonra ciddi anlamda idrara sıkışıyorum anlamadım niye böyle oluyor
Ay inşallah canım benimYarım saat yeterli ayaklari dik havaya yat
Rabbim gönlüne göre versin InşAllah![]()
Psikolojik de olabilir bilmiyorum eşimle her ilişki sonrası bu sebepten tartışıyoruzAy canım bende oyleyim kasıyorum herhalde kenendimi ondan mı acaba ?
Denedigin bir şeyler oldu mu canımYatmadığım ay hamile kaldım. Hurafe diye diye yatıyodum 20 dk
2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal gebe kaldım. Denemediğim şey olmadı. Sadece iyi bi folik asit kullanın. Sizin ve esinizin bir sorunu yoksa rahat rahat takılın sadece bubyatmalar cart curt hep stres yapıyoDenedigin bir şeyler oldu mu canım
bende istediğimiz 4. ay hamile kaldım 3 ay hiç yatmamıştım 4. ay ayaklarımı dikip yattım en az yatım saat bide hangisinde oldu bilmiyorum ama iki kerede sabah ilişkiye girdik sabah girmenin daha etkili olduğunu söyleyende varKaç dk yatiyorsunuz acaba bir saat ya da iki saat yeterli mi
Pekii iyi bir folik asit önerin var mı ?2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal gebe kaldım. Denemediğim şey olmadı. Sadece iyi bi folik asit kullanın. Sizin ve esinizin bir sorunu yoksa rahat rahat takılın sadece bubyatmalar cart curt hep stres yapıyo
Toz olanlarda ekstra seyler oluyor yumurta kalitesi için inisitol gibi mesela. Ben prowomen kullandım gebelikten önce.Pekii iyi bir folik asit önerin var mı ?
Kaç ay kullandınız? Tadı biraz mide bulandırıyor mu?Toz olanlarda ekstra seyler oluyor yumurta kalitesi için inisitol gibi mesela. Ben prowomen kullandım gebelikten önce.