Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım bende bu süreçteyim ve ilkte kalanları çok merak ediyorumYarın ilk aşılamamı yaptıracağım dün çatlatma iğnesi yaptırdım çok heyecanlıyım ümitlenmek de istemiyorum ilk aşılama hamile kalan oldu mu aranızda
Acaba olacak mı çok stres yapıyorum yaHayırlı olsun canım bende bu süreçteyim ve ilkte kalanları çok merak ediyorum
Bende çok merak ediyorum ne olacağını keşke zamanı ileri sarabilsem diyorum her dakikaAcaba olacak mı çok stres yapıyorum ya
Hayır lütfen stres yapmayın bu olumsuz sonuçlar doğurabiliyor Allah korusun. Umutmayın Herşey çookk güzel olacak. Sürekli bunu tekrar edinAcaba olacak mı çok stres yapıyorum ya
Sonucu haber verin sizde bende dün yaptırdımBende yarın ilk aşılama mi olacağım kısmet se. Aynı duyguları paylaşıyorum kızlar sizlerle. Çatlatma iğnesi baya bı yan etki yaptı bende. Yarın için hem heyecanlı hemde tedirginim stres yapmamamız lazım ama yapıyor insan ister istemez. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlısıni en kolaylikla versin bebeleri
İlk aşılama tutanlar çok mu acaba şansım ne kadar bilmiyorum tabi kısmet bu işlerMart ayında bende ilk kez aşılama olmuştum tutmadı.bir ay ara verdim bayram dolayısıyla.bu ay yine başladık tedaviye yine aşılama olacak.ilk aşılama da tutan var.ikincide tutan da var üçüncüde tutan da.tabe hiç tutmayanda.hakkımızda hayırlısı
Yaa hayırlı olsun benimde eşimin ileri hareketlilikte sorun vardı kalitesi ve sayısı iyiydi inş olur tekrar yaptırmayız diyoruz hem maddi hem manevi çok zorMerhabalarr, ben ilk aşılamada hamile kaldım..
şuan 8+4deyiz.
Size önerim bol bol yatın kendinizi asla yormayım. Bol su, çiğ badem, fındık yiyin her akşam 1 bardak süt tüketin ve bol bol dua edinBen bunları yaptım ama tabiki tedbir bizden takdir Allahtan
![]()
Dün yaptırdım hayırlısı artık şimdi en zor kısmı 2 hafta bekleme acaba oldu mu diye düşünmeden edemiyorumHayır lütfen stres yapmayın bu olumsuz sonuçlar doğurabiliyor Allah korusun. Umutmayın Herşey çookk güzel olacak. Sürekli bunu tekrar edin
Hamilelik testini aşılamadan kaç gün sonra yaptınızMerhabalarr, ben ilk aşılamada hamile kaldım..
şuan 8+4deyiz.
Size önerim bol bol yatın kendinizi asla yormayım. Bol su, çiğ badem, fındık yiyin her akşam 1 bardak süt tüketin ve bol bol dua edinBen bunları yaptım ama tabiki tedbir bizden takdir Allahtan
![]()
Benim çok zor geçti darmis kanalım 15 dk dan fazla uğraştı baya da canım yandı. Yeter istemiyorum diye bagiracaaktim neredeyse. Dünden veri de idraarimi yapamıyorum canım yanıyor ve ip gibiSonucu haber verin sizde bende dün yaptırdım
Kanal dar olduğundan tahriş olmuştur inş başka bi sorun yoktur güzel haber alırsınBenim çok zor geçti darmis kanalım 15 dk dan fazla uğraştı baya da canım yandı. Yeter istemiyorum diye bagiracaaktim neredeyse. Dünden veri de idraarimi yapamıyorum canım yanıyor ve ip gibi
Benim ilk aşılamam pozitifti 5+2 de biyokimyasal düşük olduYarın ilk aşılamamı yaptıracağım dün çatlatma iğnesi yaptırdım çok heyecanlıyım ümitlenmek de istemiyorum ilk aşılama hamile kalan oldu mu aranızda
İnşallah cnm sende güzel haberler alirisn inşallah sende durumlar nasıl cnm nasıl geçti asilamam..seninde 2. Günün sanırım sürecimiz ayniKanal dar olduğundan tahriş olmuştur inş başka bi sorun yoktur güzel haber alırsın
Hayırlı olsun inş bende aynı sonucu alırımBenim ilk aşılamam pozitifti 5+2 de biyokimyasal düşük oldu
2. Negatif
3. Pozitif şuan 34+0 gebeyiiim![]()
Ben dün aşılama oldum sen ?İnşallah cnm sende güzel haberler alirisn inşallah sende durumlar nasıl cnm nasıl geçti asilamam..seninde 2. Günün sanırım sürecimiz ayni