Aşılama kızlar ilk aşılamam yardımcı olurmusunuz???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amor_amor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
1.599
1
116
43
İstanbul
arkadaşlar bugun aşılamanın 12.gunu dun gece adet oldum sandım çok üşüdüm üşüme tuttu benı.sonra wc ye gıttım kahverengı leke ama peçeteye gelıyo çamaşırımda yok yanı.gece onu gorunce adet oldum sandım cok ağladım :çok üzgünüm:gerçi kendımı,negatıf sonuca hazır ladım sanıyordum,kendımı kaptırmamaıştım ama neyse
sabah kalktım bişey yok yıne kanamaya dönüşmemeiş
şimdı bugun yanımda ıdrar testı var onu yapıyım dıyorum (Adetımın 25.gunu cıkması lazım)
zaten 13 undede kan tahlılı yaptırıcaktık
aşılama olupta böyle bir şey yaşıyan varmı arkadaşlar.:çok üzgünüm:
bana vakıt ayırıp okuyan herkese teşekkur ederımm :1hug::1hug:

canım umudunu kırmak istemem ama bana da öyle oldu. önce kahverengi bir leke geldi.. sonra bir gün boyunca gerisi gelmedi. sevindim.. herkes yerleşme kanaması flan dedi.. ama ertesi gün devamı geldi. hemde koyu renkli kahverengi hatta siyahla başladı sonra devamı geldi... ama umarım seninki öyle olmaz . hayırlısı olsun...

Canım benım bence ıdrar tahlılı yap kafandakı ŞÜphe gıtsın benım 9. GÜn olsu dedıĞın lekelenme ve ıdrarda hep Çıft Çızgı gÖrÜyorum bugÜnde kan verdım bakalım herŞey olabılır bence ıÇın ıÇını yıyeceĞıne test yap 12. GÜnÜyse mutlaka sılık Çıkıyo bana Öyle oldu 11. GÜnÜm de sılık Çıkmaya baŞladı

amın canım gerçi dedım ya zaten cok kendımı kaptırmadım hanı
kaptırsam zaten bılemıyorum nolur
bende adet olcagımı düşünüyorum
bakalım merak erttın böyle olupta hamıle kalan oldumu dıye

canım yapcam bugun sabah yapcaktım ılk ıdrarla unuttum :(
mecbur sıkışmam lazım
ya kızlar ben bu kahverengı lekenlmeyı anlamayada bılırdım çamaşırıma bulaşmıyo çunku
vajınayı temızlerken peçeteye gelıyo ve cok az yanı
ay bılmıyorum ya
4 saat gecsınde yapıcam ıdrar testını

amın canım gerçi dedım ya zaten cok kendımı kaptırmadım hanı
kaptırsam zaten bılemıyorum nolur
bende adet olcagımı düşünüyorum
bakalım merak erttın böyle olupta hamıle kalan oldumu dıye

canım bende kaptırmadım sanıyordum.. ama bu kadar uğraşınca sanırım duygularımızı bastırıyoruz.. bende çok ağladım senağlama ama daha yeni toparlıyorum kendimi hayırlısı olsun...

sorunun neydı canım ne olursa olsun benım kadar yoprandıgını sanmam canım
kırılma sakın he 5 yıldır ınfertılıteyle uğraşıyorum
sorun da yok eşimde de bende de yok
herşey yolunda ama olmuyo
bekarken hep derdımkı 3 tane cocugum olsun allahım derdım ve evlenır evlenmez olcak sanıyodum
kısmet napalım artık

sorunun neydı canım ne olursa olsun benım kadar yoprandıgını sanmam canım
kırılma sakın he 5 yıldır ınfertılıteyle uğraşıyorum
sorun da yok eşimde de bende de yok
herşey yolunda ama olmuyo
bekarken hep derdımkı 3 tane cocugum olsun allahım derdım ve evlenır evlenmez olcak sanıyodum
kısmet napalım artık

Allah bu guzel ve annelik duyuguzunu insallah en kisa zamanda size bize tum annne olmak isteyenlere tattirsin:) Uzulme bende 3 senedir ugrasiyorum:)

3amın hakeden herkese inşallah yaşatsın
yalnız bır yere cıkıpbağıra bağıra ağlamak ıstıyorum çok doluyum çokk
anlatamam kımse anlamıyokı zaten
ıykı varsınız
sadece dedıklerı üzülme takma kafana ,artık bu başından atma cumlelerını duymak istemiyorum
o yuzden yapayalnız kalsam bı yerde bağırsam çağırsam bişey ıstemem 5 yıldır ata ata doldum artık

Olsun valla kısmet nezamansa ozaman gelıyolar ıstedıĞın kadar uĞraŞ e tabı yanı elbettekı benden Çok uraŞanlar vardı eme ıŞte herkes kendıne gÖre yıpranıyo tabıkı ben Çıkolata kısıtnden amelıta oldum 4 ay Önce bende sorun yoktu baŞka eŞımın hareketlılı Çok az dı o yÜzden olmuyodu zaten dedıĞım gıbı en son aŞılamamdada test Çok kÖtÜ ÇıkmıŞtı eŞımın o yÜzden hıÇ umudumuz kalmamaıŞtı ama kendımızı hıÇ bır zaman yıpratmadık

ayni duygular bende de var:)Artik olumlu sonuc almam itiyorum her ay bu sefer oldu diyorum ama olmuyo:(

ay kızlar allahım hepımıze yaşatsın anneliği
bız yaratılırken anaçlık duygusuyla yaratılmışız.yanı o duygu var bızde bu kadar uzulmemız normal.düşünsenıze yabancvı bır ulkede yaşıyo ınsanlar dıl bılmıyo doktorlar pat elıne verıyo bebegı ve bakıp duyuttuoyo yapayalnız bırılerımı öğretmış hayır o anaçlık duygusu sayesınde .
o yuzden yanı bu üzüntuler fılan feda olsun
benım bu aykı aşılamada 5 sağlıklı yumurtam vardı ,
45 mılyonda hareketı fılan çok çok ıyı gayet saglıklı sperm enjekte dıldı ve ıkı gunde yattım bacaklarımı dıkıp ve hıç bır sorunda yok yanı .

valla benım afedersın cok ozur dılerım vajına agzından gelıyo ama akıntı şeklınde degıl böyle sadece peçeteye gelıyo sarı mı kahvemı oyle tuhaf bişey aşılamanın3.4 . gunlerındede gelmişşti aynı onun gıbı.
ya saat 12 olsunda bı ıdrar testı yapıyım dımı

Bencede yap yanı mutlaka Çıkıyo ıdrarda eĞer Çızgıyı gÖrÜrsen akŞama tekrar yap baktın ondad var yarın hemen kan testı yaptırırsın tamam mı canım allahım ınŞalla hepımız anne oluruz

rabbim hepimize nasip etsin inşallah.2yıllık evlıyım bende hasret kaldımm bebek sevgısıne.polıkıstıkover,rahım agzında orta derecede endometrıosıs ,adet duzensızlıgı, bende ne ararsan varr.bedenım kaldıramaz oldu 2kez amelıyat oldum.aşılamaya gecıldı adet olunca igne verecekk doktor ama umutsuzum ne olur banada dua edın

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.bende 1.5 senelik evliyim bütün sonuçlarımız iyi çıktı ama hamilelik olmadı.bua ya gecikince çok sevinmiştim ama gebelik yokmuşsenağlama adet olamdığım için dr.ialç verdi 10 gün kullanıcam ve adet olunca 3gün aşılama için gidecem. herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum.inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız:1hug:

Merhaba ben de yeni katıldım buraya siz test yaptinizmi ne çıktı benim de sinkiyle ay şuan korkuyorum 🥺🥺

Back
X