Aşılama KIZLAR İLK AŞILAMATUTMAYIP İKİNCİ AŞILAMASI TUTANLAR YAZABİLİR Mİ ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

vera_vera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
94
698
43
36
KIZLAR İLK AŞILAMATUTMAYIP İKİNCİ AŞILAMASI TUTANLAR YAZABİLİR Mİ ?
İLKİNDEN NEDEN TUTMADI DENİLDİ

KIZLAR İLK AŞILAMATUTMAYIP İKİNCİ AŞILAMASI TUTANLAR YAZABİLİR Mİ ?
İLKİNDEN NEDEN TUTMADI DENİLDİ
Benim tutmadı 2.yi yaptırdım ama bi sebep söylemediler tutmamasına tüp bebekteki gibi bi araştırma olmuyor sanırım aşılamada

ikincisi tuttu mu peki ben geçen ay yaptım tutmadı ağustosta yine yaptıracaz korkuyorum ister istemez negatif çıkarsa diye ikinci aşılamada olma şansı daha yüksek diyorlar nedenini bilmiyorum

ikincisi tuttu mu peki ben geçen ay yaptım tutmadı ağustosta yine yaptıracaz korkuyorum ister istemez negatif çıkarsa diye ikinci aşılamada olma şansı daha yüksek diyorlar nedenini bilmiyorum
Benim daha belli değil sonucum 10. Gnüm bugüm

yumurta kaç mm oldu çatlatma iğnesinden kaçıncı saat sonra yapıldı peki aşılama

SAKIN ÜZÜLMEYİN DİYECEM AMA BU AY İLK AŞILAMAM TUTMAYINCA AKŞAMA KADAR AĞLAMIŞTIM.SİZİN İÇİN DE DUA ETTİM. ASLA YIKILMAK YOK ÜZÜLMEK YOK YUMURTALAR OLDUĞU SÜRECE ÜMİDİMİZİ KAYBETMEYELİM YOKTAN VAR EDEN RABBİM BİZİMDE TÜM İSTEYEN KADINLARINLARINDA KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN

BENİM İKİNCİ AŞILAMA YAPTIRABİLECEK MİYİM BU AY ADETTE BELLİ OLCAK DOĞUM KONTROL KULLANIYORUM KİST İÇİN BAKALIM EĞER KİST GİTMİŞSE AĞUSTOSTA İKİNCİ AŞILAMA YAPTIRACAM EĞERKİ ODA TUTMAZSA DOKTOR DAHA AŞILAMA YAPTIRMA DİREK TÜP BEBEĞE GİT DEDİ. O KADAR ZOR BİR SÜREÇKİ İNŞALLAH TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN BEBEĞİM OLUR SİZE BİŞİ DEDİ Mİ DOKTOR ÜÇÜNCÜ AŞILAMA YAPTIRIN DİYE BİZİM DOKTOR İKİDEN SONRA ÖNERMEDİ BANA SANIRIM NORMALDE ÜÇTEN SONRASINI ÖNERMİYORLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…