Kızlar ilk defa güzel birşey için konu acıyorum..

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
biliyorsunuz ki sorun lu bir ailem ve anksiyetem var.. biriyle olamıyorum ama bukez olmaya karar verdim tanıslaı daha 1 ay oldu ama bilmiyorum içimdeki his ilerlememi söyledi pazartesii sevgili olduk elimi tutunca resmileşti daha doğrusu..
yaşlarımız 25. şimdi yeni oldugumuz için 14 subat hediyesi almam diyordum ama 13 subat da doğumgünü onun yani almam lazım birşey küçük de olsa ne alabilirim hiç fikrim yok..
öle emekle yapılcak bişe yok ortada suan calısmıyor kendisi hani ofisine de bişe alamam ne aliyim sizde anlamlı birşey olsun istiyorum :)

bütçe önemsiz param var.. ama pahalı birşey almak sacma olur şimdiden kitap okumayı sevmiyor

Saat iyidir çok pahalı olmayan bi markadan alırsın olur biter.
Gömlek falan da olur, en risksizi. Düz renk olsun ama beyaz ya da mavi.
Parfüm riskli. Her insanın sevdiği koku farklıdır.

biliyorsunuz ki sorun lu bir ailem ve anksiyetem var.. biriyle olamıyorum ama bukez olmaya karar verdim tanıslaı daha 1 ay oldu ama bilmiyorum içimdeki his ilerlememi söyledi pazartesii sevgili olduk elimi tutunca resmileşti daha doğrusu..
yaşlarımız 25. şimdi yeni oldugumuz için 14 subat hediyesi almam diyordum ama 13 subat da doğumgünü onun yani almam lazım birşey küçük de olsa ne alabilirim hiç fikrim yok..
öle emekle yapılcak bişe yok ortada suan calısmıyor kendisi hani ofisine de bişe alamam ne aliyim sizde anlamlı birşey olsun istiyorum :)

bence bu durumlarda en güzel hediye güzel bir atkı :)

Cüzdan guzel bır hedıye bence hem cok buyuk degıl hemde hep yanında tasıyacak ondan bunu dusunun derım:)

ay saat falan denmis. me saati ben evlenirken aldim kocama saati beklentileri yukseltme cocugu da mahcup etme. atki kazak gomlek iyidir. belki deri eldiven giyim tarzina bagli olarak.

Eğer klasik giyiniyorsa gömlek ya da kol düğmesi yeterli..
Spor tarzi derseniz spor bi ceket olabilir..
1 ayda tam tarzını çözemedim ya da bedenini tutturamam diye düşünürseniz cüzdan ya da kokusunu biliyorsaniz parfüm fazlası ile uygun olur ilişkinize..

Saat olmaz diye bir şey yok ama saat alınca da güzelini alacaksın 100 tllik saat hediye edilmez heralde. Ben sevgilime ilk doğum gününde saat aldım ama 5 aydır çıkıyorduk çok da iyi ettim, evlenirken alınır diye bir kaide yok sonuçta nisanimizda bi tane daha aldım:) cüzdan, parfüm, kemer, kitap, çanta vs vs bi erkeğe akla gelicek her şey alınabilir ama seni anlıyorum çok yenisiniz abartiya kaçmak istemiyorsun sonra o da kendisini sana pahalı hediyeler almak zorunda hissetmesin.

Çalışmıyor demişsin spor giyim tarzı vardır heralde ona güzel bir bileklik alsana. Çelik bileklikler var çok güzel ve uygun fiyatlı.

Bence de pahalı olmayan herkesin aldığı bişey almalısın

Ben gecenlerde panduf aldım.Erdil Yasaroglu tasarlamis twigy'de bi tanesi cok güzeldi. Maymun şeklinde olanı. Onu aldım :p
Yaşlar 24 ama napalım İçimizdeki çocuk ölmemiş :63:

Canım güzel bir ayakkabı alabilirsin giydiği tarza göre. Ben erkek arkadaşıma lacoste marka bir ayakkabı almıştım hep o tarz giydiği için. çok hoşuna gitmişti, eskidi hala da giyiyor :) şık deri bir cüzdan olabilir. Ya da risk almadan direkt kazak/sweatshirt olabilir... erkeğe hediye seçmek çok zor, hele bir de uzun yıl birlikteyken daha da zorlaşıyor çoğu şeyi almış oluyorsun zaten. Şu an ben de hediye arayışındayım bakalım...

Back
X