kızlar imdaaaaaat..

tatlimseval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
120
0
96
40
İstanbul
selam yavru ceylanlarımsengözlerimebaksanab

şincik kızlar biliyorum benimde sorunlarım hiç bitmiyor hatda aranızda amannnnnnn bununkide dertmidir neler neler varken sorun olarak buda kendini niğmetden saydı diyenler vardır aranızda diye düşünüyorum :çok üzgünüm:

şimdi kızlar benim yeni sorunum isteksizlik...
yani 3-4 gecededir bir isteksizim sormayın yaaa adamın dün gece canına tak etti döndü sıtını sen bana garez inat yapıyon diyip sarılmadan yatyı uyudu uyuz yaaaa bende kudurdum yattığım yerde tabii ama hiç renk vermedim salaklık işte :a015:

herneyse niye ben böyle isteksizim hiç birşey hissetmiyorum o kadar cabalamasına rağmen yok anam içimden gelmiyor:emir_bebek:

ama dokunması okşaması beni tahrik etmiyorda bana huzur veriyor rahatlatıyor hep istiyorumki yatsın yanımda sadece sarılsın bana ama birşey yapmasın öpmesin bile..

kızlar ne oluyor bana yaaa neden bu duruma geldim ben :çok üzgünüm:

cevaplarınızı bekliyorum dişi aslana bir yol gösterin pls sevgiler kaydirigubbakcemile5

sanırım dönemsel bir durum, bende de oluyor şu aralar, allahtan eşim anlayış gösteriyor, başka sorunlar yaşadığım için olduğunu düşünüyorum, belki aynı durumdasındır?

[B]vallaha bilmiyorum bir takım aile içide sorunlarım var kendi annem ve babamla alakalı ayrılma gibi birşey söz konusu birde araya maddi sıkıntı girince hepden kafam duygularım karışdı acaba ondan kaynaklana bilirmi??[/B]fisfisfis

canım cicim bu ne acele.hepsi hepsi üç dört gün olmuş.yorgunluk,yediklerin,hormonların,sıkıntı v.s herşey olabilir.hem tuzunu kaçırmadan,kaçan kovalanır.

Gayet normal, kadinlarin sorunlari oldumu kafalarini kurcalayan seyler oldumu cinselik ile rahatlamak istemezler :kahve:

Erkekler böyle degil stressli olsalar sorunlari olsa bile bu yöntemle rahatlamak isterler....:kahve:

Ayrica 3-4 gün cok uzun bir süre degilki niye bu kadar telaslandin???CADIARZU

Esinle konus izah et ona anlayisli olsun oda biraz canim:1closedeyes:

kadinlar kafalari rahatken sevişmek ister, erkekler rahatlamak yorgunluk atmak için sevişmek ister
korkulacak bişey yok tatli sevalim daha çok yaşayacaksin:delphin:

kadinlar kafalari rahatken sevişmek ister, erkekler rahatlamak yorgunluk atmak için sevişmek ister
korkulacak bişey yok tatli sevalim daha çok yaşayacaksin:delphin:

bu hatunda kknın haydar dümeni oldu allama

bu kadar derdiniz sıkıntınız varmış zaten
bir de bu isteksizliği sorun etmeyin kendinize:1closedeyes::delphin:mirmirmirmir

yav bende onu anlamıyorum zaten insan kafası doluykene nasıl o işe odaklanır nasıl kafayı düşünceleri oraya verir ben yapamıyorum işte vallaha ya durup durup aklıma sorunlardan biri geliyor ben sorunları düşünürken adam fıtık oluyor sinirdenÇok üzgünüm çoook offffff ama ben zaten en ince ayrıntıyı kafaya takan bir insanım şimdi ben ne zaman kafamı boşaltıcamda o işe odaklanıcam pehhhhhhhhh:dilcikar: bekle yavrum yaz gelsin dicem eşime ama yemiyor tabii:dance:

yav bende onu anlamıyorum zaten insan kafası doluykene nasıl o işe odaklanır nasıl kafayı düşünceleri oraya verir ben yapamıyorum işte vallaha ya durup durup aklıma sorunlardan biri geliyor ben sorunları düşünürken adam fıtık oluyor sinirden Çok üzgünüm çoookoffffff ama ben zaten en ince ayrıntıyı kafaya takan bir insanım şimdi ben ne zaman kafamı boşaltıcamda o işe odaklanıcam pehhhhhhhhh:dilcikar: bekle yavrum yaz gelsin dicem eşime ama yemiyor tabii:dance:

bence eşine istemesende sırtını dönme.erkekler için gurur meselesidir bu.karım beni arzulamıyor diye kuruntu yaparlar.biraz zorla kendini.yine olmuyorsa eşine bunun onla alakalı olmadığını,geçici bi durum olduğunu izah et biraz zaman iste.

Back
X