Doğuma Hazırlık kızlar isim konusunda banada bi akıl verin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

River

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
410
0
96
39
İstanbul
5,5 aylık hamileyim Allah nasip ederse bir kızımız olucak inşallah
daha cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda feyza diye çok tatlı çok güzel bir bebeği seviyordum ama isim o kadar nettiki rüyamda ozaman kızım olucak galiba demiştim öleymiş :kedi: ama bizde eşimle öykü istiyorduk kız olursa şimdi ben neyapayım iki ismi birden koysakta öyküyü kullansakmı yoksa sadece feyzamı koyayım kızımın adı :hulya:

bence feyza cok ama cok guzel. ben de kizim olursa dusunebilirm feyzayi.
oyku nun bir anlami yok, masal, hikaye hos degil anlam olarak.
ama feyza cok daha anlamli.
isimlerin bebege tesir ettigini dusunuyorum. kesinlikle feyza derim ben.

rüyada görünen isimleri koymak iyi olur derler, neden iyi olur bilemiyorum tabi bu işi dini yorum yapcak güvenilir birine sormak lazım bence.

aklında kalmasın feyza öykü koy, ama öyküyü daha çok kullanırsın bu da bir seçenek tabii:)) karar senin kolay gelsin..

aslında ikisinide koymak istiyorum hani kulağına ezan okuturken ikisini okutsakta sadece öykü kullansak olurmu acaba onu merak ediyorum fisfisfis

kulağına ezan okuturken feyza olarak okunabilir.kimliğinede öykü yazdırırsınız.

kulağına ezan okuturken feyza olarak okunabilir.kimliğinede öykü yazdırırsınız.

mantıklı
benim komşumda öyle yaptı
kızının adı esma rümeysa
ama kimlikte rümeysa yazıyo
kulağına ezan okunurkende esma rümeysa diye okundu

kulagına feyza olarak okutabilirsiniz ezanını bir sakıncası olmaz..ama öykü isminin bir anlamı yok bile doğru düzgün..

onemli olan cocugun cagrildigi ismi.
oyku diyecekseniz feyza diye ezan okumanin ne anlami var?
cidden soruyorum muhalefet olsun diye degil bilmiyorumkismile

iki isim moda oldu eskiden tam tersi iki isim konulmazdı karışıklık oluyor diye sade ve sadece öykü

bence feyza koy.bolluk,bereket demek öykünün anlamı yokkı..hem düşünsene hiç aklında yokken o ismi rüyanda görmüşsün..bi hoca bize ismini söylemeseniz bile kulağa ezan okununca güzel isimlerden bikaçtane söyleyebilirsiniz demişti..peygamber isimlerinden,sahabi isimlerinden..etkilermiş

bence feyza ismi kızınız olacağınıa delalet olduğu içingördüğün bir şey, değişiklik yapma bence istediğin isimden

Öykü, Masal, Hikaye, Roman.. Hiç sevmiyorum bu tip isimleri. Feyza çok güzel ve anlamlı bi isim. Allah uzun ömür versin inşallah bebişe :)

Öykü, Masal, Hikaye, Roman.. Hiç sevmiyorum bu tip isimleri. Feyza çok güzel ve anlamlı bi isim. Allah uzun ömür versin inşallah bebişe :)

amin canım sağol bizde aşkımızın öyküsü olur diye istiyoduk çok severek evlendik eşimle :kedi:ama kızımızın adı feyza olucak galiba dediğin gibi

Bende beyza diye gördüm. Ve usg de kızım olacagını öğrendim. şimdi,de eylül koymak istiyorum. Senin gibi kararsızım. Tek isim olsun diyorum ama beyza ismide ne bileyim.neyapsak

Back
X