Kızlar İstanbul Anadolu yakası bölgesinde sürekli dusuklerim oluyor bir sene yakındır da olmuyor onerdiginiz doktor varmı

uzaksevda

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
111
13
13
28
Özel doktor da olabilir devlette onerdiginiz yer varmı benim bir kaç doktor yumurtam catlamiyor sol yumurtam ama devlet vermiyor iğne çatlama iğnesi özelde ilk başta nasıl bir tedavi uyguluyor ümraniye Sultanbeyli Sancaktepe Kartal Üsküdar bu civarlarda yardımcı olun lütfen cevaplayın kızlar ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
tek çare zeynep kamil canım. Eğitim araştırma hastanesi olduğu için bünyesinde tıbbı genetik bölümü dahil senin sorununu araştıracak ve çözecek tüm kadifeli ekibe sahip, hiç başka kurumlara gidip kendini yorma sürecini uzatma bence. bende çok dolaştım devlet hastanesi , özel hastaneler ... ama sonucunda yolum buraya düştü, ekibi çok güler yüzlü anlayışlı devlet hastanesine göre özel hastane hizmeti veriyor resmen.

Çok geçmiş olsun. Bir arkadaşım İstanbul Anadolu yakasında Dr Arda Lembet’ten bahsetmişti. Ben kendisine gitmedim bilgim yok fakat düşükleri olan bir yakınına çare olmuş. Genetik sorunu çıkmış o arkadaşın, başka doktorlar sorunun ne olduğunu bulamamış fakat Arda Lembet’te en son hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına almış. Belki araştırabilirsiniz. İnşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsınız

Amin Allahım nasip etsin isyene herkese Amin
Şuan tedavi gördüğüm bı yer var ama her şey araştırıldı biraz karışık durumlarim iki hastane gittim birine dusuklerim için birisinde çocuk olmuyor bir seneye yakındır dusuklerim sebebesiz sadece kan pıhtılaşma yatkınlık çıktı üç genimde iğne verilcek herhalde bu doktor u araştırır im teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…