Kizlar, istanbulda louis vuitton cantalarinin cakmasini nerden bulabilirm???

betxuxl22

Benim Minik Kuzumm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
283
0
316
35
Diğer
Merhaba kizlar,

ben ekimde istanbula gelicem ve louis vuittonun cantasini almak istiyorum
ama orjinal degil, malum orjinale güc yetmiyor...
bir fikri olan ve nerden bulabilecegimi hangi fiyatlara...bilginiz varsa yardimci olabilirmisiniz?
almanyadan geldigim icin istanbulu hemen hemen hic bilmiyorum....tarif üzerine bulucam artik...
yardimci olursaniz cooooooooook sevinirim.....

kafamçokkarıştıdelikafadulden:bbo:

taksimden cüzdanını almış 15 tl :) ama gerçekten çok güzel ve hiç belli olmuyo çakma oldğu çantalarda vardı ama pek bakmadım taksimde pasajların içinde çok var bulursun bence aradığnı oralara bi bak

çakması deme istersen,ceza gelicek,benzeri diye tabir etsen,kapalı çarşıya gidipde bu cümleyıde kullanma:)özelden mesaj atcakdım,olmadı,sıkı pazralık et.yurtdışından geldiğini belli etme..centılmen hana uğra kapalı çarşıda,güvenilrerse iyiysni çıkarırlar

çakması deme istersen,ceza gelicek,benzeri diye tabir etsen,kapalı çarşıya gidipde bu cümleyıde kullanma:)özelden mesaj atcakdım,olmadı,sıkı pazralık et.yurtdışından geldiğini belli etme..centılmen hana uğra kapalı çarşıda,güvenilrerse iyiysni çıkarırlar

:)) tamam :))) ben zaten benzerini ariyorum o cantanin caniiimm ( :)) kullanmam o kelimeyi orda tamam :)) :dance:
yok belli etmemeye calisirim yurt disindan geldigmide pazarlik konusunu nasil yapicam bilmiyorum, beceremem diye korkyorum hic pazarlik yapmadimki daha önce :1shok: vereliniortak
beceririm ama heralde yaa:))

yorumun icin cook tesekkürler sevindim yazdigina olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

taksimden cüzdanını almış 15 tl :) ama gerçekten çok güzel ve hiç belli olmuyo çakma oldğu çantalarda vardı ama pek bakmadım taksimde pasajların içinde çok var bulursun bence aradığnı oralara bi bak

evet cüzdanini bende istiyorum onun... 15tl hic birsey bu markaya yaa :))) sevindim öyle uygun olmasina :)) cantalarin icine dalasim geliyor surda yazarken bile :)))
taksimde normal butikleremi bakayim yoksa pasajlara mi daha cok...
pasajlarda pazarlik yapiliyor mu?

tesekkür ederim canim cevap yazdigin icin, bilgileriniz icin tesekkür ederim hepinize olumunekankayizsmile

Back
X