- 10 Şubat 2018
- 143
- 51
- 13
- 37
- Konu Sahibi hayatdolubiri
Kızlar merhaba.Ben sekiz gün önce bir ise girdim.Oyuncak,zekâ oyunu,çocuk gelişim kitapları,çocuk kitapları,kırtasiye ve okulla ilgili herşeyin bulunduğu bir mağazada satış danismanligi yapıyorum.Normalde çocuk gelişimciyim. (Ön lisans)Satışını yaptığımız zeka oyunlarını ailelere anlatıyorum.Ama o.kadar yorucu bir iş ki.Patronum ayrıca okullara gidip is yerinin tanitimini yapmamı istiyor.Ayrica is yerindeki oyuncakların nasıl oynandığını,zekâ oyunlarının nasıl oynandığını filan da öğrenip gelenlere anlatmam gerekiyor.Bunlar da yetmezmiş gibi kasayı,fotokobi ,faks çekmeyi ,ürün yerleştirmeyi toz almayi çay kahve ikramini vb şeylerde benden bekleniyor.Ozel sektör böyle deyip bir ay bari katlanayim dedim ama eve yorgunluktan ağzım ayrılmış vaziyette dönüyorum.Sadece okullara gidip oranın tanıtımını yapmak halkla ilişkilere,kasayı bilmek kasiyerlige, satış yapmak satış danismanligina girmiyor mu yoksa özel sektör gerçekten hep böyle mi ?Sinirlerim çok bozuk.Yani bir görevim olur onu yapmam beklenirken benim bir görevim yok heryere koşturmam gerekiyor.Gunde 9 saat çalışıyorum.1650 maaş günlük 10 tl yemek parası haftaiçi birgün izin.Sizce bu yorgunluğuna ve mutsuzluga değer mi?Özel sektör hep böyle ıs aramak daha zor diyor bir yanım.Ama sonuçta Rızki veren Allah tır.Ayrica burası beni günde 9 saat çalıştırarak haksızlık yapıyor bunu ve yaptığım işlerin ağırlığını düşünerek ayrılmalı miyim sizce ?