Kizlar iyi geceler

Umutsuz olma22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
106
23
13
26
Sevgilim var askerden gelince sözlenip 2 3 sene sonrada evleniriz diyoruz ama benim şöyle bir huyum var aileme çok duskunum bu zamana kadar başkasının evinde dahi kalmadim evlenip evden ayrılma fikri bana çok hirpalayici geliyor ne yapcam 2 3 sene sonra evden. Nasıl ayrilcam bilmiyorum

Sevgilim var askerden gelince sözlenip 2 3 sene sonrada evleniriz diyoruz ama benim şöyle bir huyum var aileme çok duskunum bu zamana kadar başkasının evinde dahi kalmadim evlenip evden ayrılma fikri bana çok hirpalayici geliyor ne yapcam 2 3 sene sonra evden. Nasıl ayrilcam bilmiyorum
ic guveysi alin 🙃

Bu düşünceyi kafadan atmadan, yeterince büyümeden evlenmeyin.

Gidemeyen gitmez herkes gidecek diye bir şey yok ki . Tercih meselesi . Ama hem pastam dursun hem karnım doysun zor biraz . 3 seneye kadar aşarsın belki bu durumu .
Büyük ihtimal hem aglarim hem giderim kafasına gircem çünkü sevdiğim için aşmam lazim bu durumu ailem hep yanimda olamaz ki kaç yaşına geldim teşekkür ederimm canim bu arada

Back
X