- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi IHLAMUR CAYIM
Arkadaşlar dün kan verdim. Sonuç 287 çıktı. Son adetim 16 nisan. Biraz kafam karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben şimdi kaç haftalık hamileyim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tsk. Ederim canimya. Sonucu aldim alali hesaplayamıyorum4 hafta 4 günlük cnm
Aslinda cuma randevum var ama. Şu degerlerden bisey anlamiyorimkiSon adet tarihine gore hesapliyosun canm. Ultrason olcumunde zaten dr soylicek dhaa erken yani
İnşaallah canim Allah razı olsun. Kıpır kıpırım sevinçten. Gercekten adapte olamadımCnm değerlerin hiçbir önemi yok vicuda bağlı herkese farklı seyreder önemli olan 5.haftanizda kesenizin görünmesi
Görcem ben seni. Ögrenince güzel haberi insan bütün bildigini unutuyorAdetin 4 gün sürdüyse 4 haftalık olabilir demiştim canım:))) bende iyi hesaplamışım ha :)))) hamile olmadığım haldeeee![]()
Cok saol canımmmmmmmAdetin 4 gün sürdüyse 4 haftalık olabilir demiştim canım:))) bende iyi hesaplamışım ha :)))) hamile olmadığım haldeeee![]()
Unutursam sen varsın tecrübelerinden faydalanırım... benimkinide sen hesaplarsın
Görcem ben seni. Ögrenince güzel haberi insan bütün bildigini unutuyor
Önemli değil canımCok saol canımmmmmmm
Ayyy inşaallah canim seve seve. Ama insanin başına gelince tüm bildiklerin yalan oluyorÖnemli değil canımbir hesap borcun olsun bana
vakti gelince bende sana hesaplattırayım ödeşiriz
![]()