kızlar kafam çok karışık. ne dersiniz ??

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
arkadaslar son adet tarihim 4 mart tı.. bu ay da 7 nisanda bekliyordum. ancak olmadım. ertesi gun test yaptım negatifti. bu sabah yani 12 nisan da test yaptım belli belirsiz ikinci cizgi cıktı ama vardı yani.. gordum. bugun hemen yeni test alıp aksam yaptım. yoktu. :( yani 5 gun gecince gebelik varsa da cizginin çok net olması lazım degil mi ? ama yumurtlamam cok duzenli degildir benim gec dollenme olabilir. baska belirtim yok adet belirtim de yok. offf sabaha kadar zor gecicek. sizce hamilemiyimdir ?? sabah idrarında cıkma ihtimali daha cok di mi? bir oyle bir boyle cıkan var mı aranızda ??

ay inş canım ya cok tskler. ama cok silikti var yok gibi ama vardı eminim.. hatta birine daha gosterdim o da gordu Allah hayırlısını versin. sabah zor gelicek şimdi.:)

arkadaslar son adet tarihim 4 mart tı.. bu ay da 7 nisanda bekliyordum. ancak olmadım. ertesi gun test yaptım negatifti. bu sabah yani 12 nisan da test yaptım belli belirsiz ikinci cizgi cıktı ama vardı yani.. gordum. bugun hemen yeni test alıp aksam yaptım. yoktu. :( yani 5 gun gecince gebelik varsa da cizginin çok net olması lazım degil mi ? ama yumurtlamam cok duzenli degildir benim gec dollenme olabilir. baska belirtim yok adet belirtim de yok. offf sabaha kadar zor gecicek. sizce hamilemiyimdir ?? sabah idrarında cıkma ihtimali daha cok di mi? bir oyle bir boyle cıkan var mı aranızda ??

arkadaşım ben çift çizgi görmedim ama.sürekli araştırıp duruyorum. umarımhamilesindir. sitedeki hamile haberlerine en az kendim kadar seviniyorum. bakalım bize ne zaman nasip olacak..bence hemen kan testi yaptır. benim çok düzenli olduğu için 2 gün gecikse kan testine koşarım hemen....kaydirigubbakcemile4

evet ben de herkese acayip seviniyorum çok moral oluyor... eylul ayında dusuk yaptım. sonra adet duzenim allak bullak oldu. cok korkuyorum bi daha olmıcak diye.. Allah hepimize saglıkla hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..

cnm bak burda topik var pozitif idrar test örnekleri boyle bi başlık var,orda bak için rahat olsun,nasılda hayalet gibi çizgiler bile var.

Back
X