Kizlar kafam çok karisik

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Kizlar Merhaba ben öncedende yazmıştım içimde tuhaf bir sıkıntı var eşimle suan ayrıyiz bosanicagiz fakat benim kendimi hatalarimi sorgulamam bitmedi vicdan azabı çekiyorum çünkü ailemin karşı çıktığı bir evlilik ti bundan dolayı ailemin gazlamasindan eşime hakaret,kufur,şiddet gosteriyordum eşimin haftanın 3 günü çalışıp diğer günler oturup cabalamamasi da beni uzuyodu tek başıma mücadele vermek zordu ama kızlar eşime baya alismistim kavga etsekte ailem artık bu ilişkiyi onaylamiyor eşimin aileside benden nefret ediyor olan bize bana oldu yuvadan kopmak eşime doyanmayan ve yiprattigim için Üzgünüm Vicdanım rahat değil 3 senelik evliyim eşimle tekrar birlessem mutlu olabilirmiyiz?eşim bosansakta görüşmek istiyor sizce bu yanlismi?tesekkürler

Evli olduğunuz halde ailelerinizden yana zaten sıkıntı yaşıyorsunuz..
Her ki tarafın aileside istemiyormuş zaten bu evliliği..

Birde bunun üzerine evlilik bittikten sonra, görüşmeye devam etmeyi düşünüyorsunz; daha fazla kafanızın karışmasına ellerinizle zemin hazırlıyorsunuz haberiniz yok ..

Zaten her iki traf birbirine düşman gibi.Bu olaydan sonra bir de görüşürseniz ailelerden yana yine büyük sıkıntılar yaşarsınız..
Şimdikinden bin kat daha mutsuz olursunuz..

Belki de bu kadar çok dolduruşa, söylenen herşeye kulak asmayıp , evliliğinize odaklansaydınız mutlu olurdunuz bence..

Esinizle olan birlikteliğiniz boyunca sizin aileden aldığınız olumsuzluklar sonucu hakaretler etmeniz dışında eşinizin size yaptıgı herhangi bir aldatma ,şiddet, küçük düşürme saygısızlık ve benzeri tutumları oldu mu ? Bu ilk olarak dusuneceginiz sey olmalı.
Sonrasında benim de annem sizin aileniz gibidir ne yazık ki. Sizinkiler neden karsi cikti eşinize bunu bilmiyorum ama benim annem de hayatımda olan her insana karsi bu sekilde beni doldururdu. Bende onlara patlardim ne yazık ki. Sonrasında bunu yendim ben. Göz ardı etmeyi annemin tavrının karakterinden geldigini gözlemledim.
Sizde sorun neydi niçin istemediler ? Eger sadece is ile ilgili bir istememezlik varsa ve sizde bu doldurma yuzunden kendisine kırıcı davrandiysaniz eşinize ayıp olmus diyebilirim.
Ama bunun dışında esinizde size karsi kırıcı davranışlar sergilediyse alışkanlık icin geri dönmeyi düşünmeyin derim.
Bir kağıt alın eksi artı yönleri yazın yaşananları yazın. Onun size veya sizin ona yaptıklarınız unutulabilecek seyler mı bunları duşunun. Canınızı cok yakan seyle yapıldı mı iyice duşunun. Cunku kadınlar alışkanlık icin vazgeçmiyor ama o can yakıcı hareketi de hayat boyu unutmayıp hem kendine hem cevresine üzüntü veriyor.

biz bilemeyiz ki mutlu olur musunuz olamaz mısınız sizin daha iyi bilmeniz lazım diğer konularını bilmiyorum ama ne konuda vicdan azabı duyuyorsun. Senin de mi hatan oldu evlilikte

sanırım eşinde durumu düzeltmek için birşeyler yapmıyor

çocuğunuz var mı

dilerim hakkınızda hayırlısı olur

Görüşecekseniz neden boşanıyorsunuz? boşanacaksanız neden şimdiden görüşme derdine düştü eşiniz? madem ikinizde seviyorsunuz, yanlışlarınızı kabul ediyorsunuz o halde boşanmayın.. evlendiğinize göre belli bir yaşa, seviyeye ve mantığa gelmiş olmanız lazım.. kim ne derse desin, kim sizi sevmezse sevmesin eşinizle anlaştıktan sonra bir önemi yok.. iki tarafın ailelerini de dinlemeyin, taşının bulunduğunuz yerden, kendi yolunuza bakın..

Resmi olarak bosanmadan önce bir süre ayrı kalın. Kafanızı dinleyin, kendinizi sorgulayın. Gerekirse evlilik terapistine gidin ama bir kere daha deneyin derim ben.

Senin kafan gercekten bayagi bi karismis ...

Bosandiktan sonra gorusmek istiyorsaniz neden bosaniyosunuzki ?

Ustune ustun , evli.oldugunuz halde Aileler bu iliskiyi istemezken bosandiktan sonra sizi tefe koyarlar...

ayrica madem esine donmek gibi bi niyetin var , bunu simdiden yap , evlisiniz sonucta madem kurtara bilecek bir evliliginiz var... Eger varsa tabii...

Yok hiz zaten yapamiyoruz diyosan fazla usteleme bosan ve gorusme .. hayatini daha karmasik hale getirme...

Senin kafan gercekten bayagi bi karismis ...

Bosandiktan sonra gorusmek istiyorsaniz neden bosaniyosunuzki ?

Ustune ustun , evli.oldugunuz halde Aileler bu iliskiyi istemezken bosandiktan sonra sizi tefe koyarlar...

ayrica madem esine donmek gibi bi niyetin var , bunu simdiden yap , evlisiniz sonucta madem kurtara bilecek bir evliliginiz var... Eger varsa tabii...

Yok hiz zaten yapamiyoruz diyosan fazla usteleme bosan ve gorusme .. hayatini daha karmasik hale getirme...

Üç aşagı bes yukarı bende böyle düşünüyorum. Tekrar olmasın. Katılıyorum Menesa'ya. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya şu ana babayı bi kenara koyun(ikinizin kinide)Yazık değil mi eşine sana kimseye müdahale ettirmeseydin ilişkine sen bence eşini hala seviyorsun bu işin oluru var bir şans daha verin bence

"""mücadele vererek evlendiğim kocamla boşanıyoruz:(çook üzgünüm""""""

Bence bu konu basligi altinda yazdiklarinizi tekrar tekrar kendinize okuyun. Aileniz esinizi sevmiyormus, babaniz elinden geleni yapmis, size ev dahi vermis, esiniz pazarciymis, pazara cok gitmemeye baslamis yani para kazanmak icin emek sarf etmemeye baslamis. Eve gec gelmis... Kavgalariniz cok olmus, siddetli, ickili geliyormus eve, siddet basliyormus, siz de karsilik veriyormussunuz tabi. Bazen sabahlara kadar gelmiyormus... Babaniz yanlis hatirlamiyorsam arabayi üzerinize yapmis ama muayene ücretlerini esiniz ödememis. Bir de esinizin uyusturucu bagimliligi durumu olmus. Esinizin ailesi sizi zaten sevmiyormus da. Siz de hatalar yapmissiniz tabi, mesela ailenizi cok isin icine karistirmissiniz. Kardesleriniz bile sizden nefret eder hale gelmis, ailenin huzurunu bozdunuz diye.

Bence bütün bu olanlar sonucunda sizin saglikli bir evliliginiz zaten olamazmis ki. Evliliginiz kavga, siddetten ibaretmis. Üstelik cok da calismayan bir es...

Bence kafanizin karisikligi, kurulu bir düzeniniz vardi, onu özlüyor olmaniz. Bir evi dagitmak kolay bir is degil. Fakat aileler bu kadar istemezken, ailelerden bagimsiz bir evlilik kurup tek basiniza savasmadiginiz icin simdi kafaniz karisiyor. Ailenizin destegi olmasaydi, bir de kira ödüyor olsaydiniz vs. Ne olurdu düsünebiliyor musunuz?

En iyisi bitirmeniz. Kendi yollarinizi cizmeniz. Iki aile de düsman olmusken, ya ailelere resti cekip yalniz bir hayat kuracaksiniz, ya da bosanacaksiniz. Ki bosanmaniz cok daha mantikli.

Benim burada en cok dikkatimi ceken ne senin ailen,ne de onun ailesi.esinin calismamasi yani duzenli bir isinin olmamasi.uc yil nasil yasadiniz?bir kere calismak bir erkegin en asli gorevidir,eger calismiyorsa veya duzenli bir isi yoksa,cabasi da yoksa diger kritelerden yoksunsur nu erkek evlilik kurumu icin.mesela bi modellerde siddet vardir,kufur vardir gibi.bunlar var mi bilmiyorum da varsa zaten hic tartismaya gerek yok detaylari.yoksa esinin duzenli bir isi olsa sevgi varsa kapatirsiniz kapinizi bir de surgu kimse giremez iceri.

Back
X