- Konu Sahibi deryadenizz
-
ben abartanlardanım canım :)) ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım ama hepsini geri verdim. şimdide 32.haftamdayım ve şuana kadar 22 kiloyu garantiledim :)))) kilo almayanlara şaşıyorum doğrusu. imreniyorum desem daha doğru olur. ben bi türlü başaramıyorum kilo almamayı. sonuç olarak kilodan korkmuyorum sonrasında sıkı bir şekilde diyet yapıp eski kiloma geri dönüyorum. şuanda 84 kiloyum ve kendimi yarmagül gibi hissediyorum dışarı çıktığımda ve herkeste göbeğime bakıyor önce :))))))))))canım bazıları abartıp 20 kilo falan alıyo,ama 7 kilo alman hem bebek hem senin için sağlıklı olur,ama bu 7 kiloyu alırkende ekmek ağırlıklı beslenme çeşit çeşit vitamin mineral al çocuk zayıfta doğsa büyüdükçe gelişir,
7 kilo zaten seni fiziken çok zorlamaz,doğurunca bikaç kilosu gider kalanını da form tutar 1 ayda verirsin
Mrb kızlar dr gitmeme 1 hafta var dr sorucam ama çok kafamı kurcalıyor ben 15+4 hamileyim 53kilo ile hamile kaldım ve hiç kilo almadım aynı kilodayım yemek yerken çok yemek istiyorum ama sonradan çok kilo alırım diye frenliyorum sadece koyucak kadar yiyorum dediğim gibi hiç kiloda almadım ve ben saglıklı tostolmul bebek istiyorum şimdi mi kilo almam iyi yoksa son aylarda zaten kilo alınıyo o zamanki kilolarmı bebek için iyi, kendimi frenlemeyeyimmi napayımm ben kızlar ????
:CüvCüv:
bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra kilonun nesi iyi??
uzmanlaar 10-12 kilo alımı normaldir diyo..
ayrıca daha 2. trimesterin başındasınız son aylarda filan özellikle dikkat edin..
bebeğimin saglıgı büyümesi çok iyi ama ben şaşırıyorum niye kilo almadım diye kilo çok iyi bişi değilde yine tombiş bebişler çok tatlı oluyor.....
bende 12. haftadayım 2-3 kg aldım ama bugun çok ılgınc bısey olsu sabah bı ekmegı bıtırdım ve hala açım noldu bana yaa
ben kendimi yemek konusunda frenleyemiyorum,hamileligim de yatarak geciyor.Buna ragmen cok sukur 30.haftama 7 kilo ile girdim.Sen kendini frenleyebiliyosan ne guzel,bebeginin tombis olmasi senin aldigin kiloya bagli degil.Bebegin kilosunda en etken anne ve babasinin dogum kilolari,yani gendir,daha sonra tabii ki saglikli beslenme ve zararli aliskanliklardan uzak durmaktir.Dilerim butun hamileliginiz boyunca tek sorun kilonuz olur,saglikli ve hayirli bir gebelik diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?