- 10 Haziran 2020
- 506
- 342
- 33
- 36
- Konu Sahibi Salihefeninannesi
-
Ağustosta kürtaj oldum ikinci kez kalp durması nedeniyle. Evet bende 1,20 ile adet gecikmesiyle başlamıştım 2 günde bir düzenli artışlarla devam etmişti. Artık tüm ümitlerim kaybolmak üzere gücümde kalmadıNe zaman kürtaj oldun ki?
Geçen forumda denk gelmstm 1.20 ile öğrenen biri vardı sonra duzenli yukseliş gosterdi geç döllenmeymiş..
Sizinde öyledir inşallah.
Tekrar kan verin derim 2 3 gün sonra.
Gönlünüzce olsun
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu arada lütfen kusura bakmayın...Ne zaman kürtaj oldun ki?
Geçen forumda denk gelmstm 1.20 ile öğrenen biri vardı sonra duzenli yukseliş gosterdi geç döllenmeymiş..
Sizinde öyledir inşallah.
Tekrar kan verin derim 2 3 gün sonra.
Gönlünüzce olsun
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu arada lütfen kusura bakmayın...
ne haber var canımMerhaba tekrardan adetim 6 gün geçti dün evde kaet test yaptım gene negatif evde hergün test yapar oldum sanırım kafayı yedimkan mı vermeliyim sizce idrar testi hatalı çıkar mı?
adet oldum maalesef canım bir daha adetim hiç gecikmezdi diye umut etmicem hiç.ne haber var canım
Gebe kalabiliyorsunuz o yüzden bu bile çok büyük birşey sürekli test yapmak insanı daha çok stres yaptırıyor kürtajdan sonra belki normaldir gecikme hormonlariniz değişiyor çünkü inşallah çok geçmiş olsun umut etmek her zaman iyidir .. bizi de ayakta tutan budur.adet oldum maalesef canım bir daha adetim hiç gecikmezdi diye umut etmicem hiç.
tabi ki ne kadar şükür etsek az Allahım kimin ne muradı varsa gerçekleştirsin herkese duacıyımGebe kalabiliyorsunuz o yüzden bu bile çok büyük birşey sürekli test yapmak insanı daha çok stres yaptırıyor kürtajdan sonra belki normaldir gecikme hormonlariniz değişiyor çünkü inşallah çok geçmiş olsun umut etmek her zaman iyidir .. bizi de ayakta tutan budur.
hayırlısı olsun canım sıkma moralini rabb'im ne zaman uygun görürse o zaman verir :))adet oldum maalesef canım bir daha adetim hiç gecikmezdi diye umut etmicem hiç.
Benimde adetime 3 gün var 2 çıktı nir hafta öncede 1,20 çıktı bu sabah test yaptım yine negatif bende senin gibi durumdayom allah yardımcımız olsunMerhaba tekrardan adetim 6 gün geçti dün evde kaet test yaptım gene negatif evde hergün test yapar oldum sanırım kafayı yedimkan mı vermeliyim sizce idrar testi hatalı çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?