KIZLAR KAFAYI YIYECEGIM.ESIM.

Her sayfaada ne kadar titiz oldugumubelirttim.cunku beni tanimiyorsunuz.bende bunlari size anlatiyim ki,sizde esimin bana dedigine bakin .
Zeytin meselesi de demek istedigim birev kirliyse o evde pismememis hazir bir seyi dahi yiyememdir.hicte itici oldugumu dusunmuyorum.su ve sabun var.temiz olsun insanlarda.her sofra kurduklarinda ellerini yalayip yemekleri servis etmesinler.burnunu karistirip elini yikamadan durmasinlar.burada benmi iticiyim,yoksa bunu yapanlar mi....siz yermiydiniz.?

Tanımamız için "temiz bir kadınım" demeniz yeterlidir.
Burada yazdıklarınız normal..Bir sıkıntı yok..Ama geçmiş sayfalarda abartılarınız var..Madem iticiler neden gidiyorsunuz evlerine? Demek istediğim bu.

Unutmayın yaşlanacaksınız ve bir gün bu kadar titiz olamayabilirsiniz. O zaman da insanlar size sizin gibi davranır..

Erkekler kadınlara bir konuda takmak istedikleri zaman onun önem verdiği şey üzerinde duruyorlar.
Ve anladığım kadarıyla siz titizlik ve temizlik konusunda çok hassas davranıyorsunuz ve eşiniz de
sizin üzerinize bu konuda geliyor. Bence konu temizlik asla değil, konu eşinizin sizi sinirlendirmesi.
Yemeğe de takılabilirdi, yaptığın da yenmiyor diyebilirdi. Temizlik meselesini çok gündeme getirmeyin derim, hatta çok titiz olsanız dahi bunu eşinizin yanında söylemeyin. Erkekler bazı anlarda aşırılıkları kullanıyorlar.

Herseyi senden beklemesin fatura falan onun sorumlulugu. Bu arada evibi evinin guzel kokmasini nasil sağlıyorsun ben de takintiliyim ama kalici birsey bulamadim.

Herseyi senden beklemesin fatura falan onun sorumlulugu. Bu arada evibi evinin guzel kokmasini nasil sağlıyorsun ben de takintiliyim ama kalici birsey bulamadim.[/QUOTE

..acikcasi fazla koku kullanmammm.ev kokusu zararli oldugu icin, surekli kullanmam.her evin bir kokusu oluryaaaa,biirde evi temiz tutarsan bunlar birlesince temiz kokar.mesela sari el bezleri varya onu islattttt,bir yemek kasgi kadar yumusatici dok ve beze yay.az sulu sulu olsun.petegin ustune koyyyyy.ev cok gzl kokuyor.uc dort saat sonra koku gidince bezi tekrar islattt,yumusatici dokmene gerek yok....

Cok mantıklı. Ben de yumusaticiyi suyla karistirip temizlik sonrasi koltuklara halılara hafif sikiyorum cok guzel kokuyor her gelen soruyor ama seninki harika fikir. Hemen deniycem tesekkurler :)

Eşiniz sizle ilgili bir koz bulmuş kafası bozuldukça kullanır durur
demek ki o gün canını sıkmışsınız
mesele toz böcek değil mesele sizi arkadaşlarınızın yanında incitmek

Cok mantıklı. Ben de yumusaticiyi suyla karistirip temizlik sonrasi koltuklara halılara hafif sikiyorum cok guzel kokuyor her gelen soruyor ama seninki harika fikir. Hemen deniycem tesekkurler :)
Bir cezveyede ssu koy icine yumusatici kaynayinca kis yayilsin her yeree....hahhahaahah....kisin petek ustuu iyioluyor.yazin cezve..evlere senlikkkk..hahhahahaha..kiz beni bir gor simdi yatakta hic bir yeri havalandirmadim,tv acik.cayi demledimmm..lavaboyu yikadim.bu konuyu gorunce kalkip yumusatici sikasim geldiiii.hahhahahaahaha

• Kizlar,esim ban bu aralar pasakli diyor.ve bu gun arkadaslarimin yaninda da ayni seyi soyledi.sunnetten donuyorduk.lise arkadaslarim da bizim arabamizdaydilar.ve konu temizlikten acildi.esim,dun bazayi ittik,Ltinda toz vardi,eve bi giriyom tavan da orumcek aglari.demez mi?dun cocuklarla bazayi itmisler,ve bende ciktim cocuk odasina,bu ne dedim kizima,supursene dedimm.laminant oldugu icin tozlar ucusuyor...neyse orumcek konusuda gecen seneye dayaniyor.gecen sene kosede orumcek agi gormustu,bu ne sende temizim diye geciniyorsun dedi...ve bu gun gecen senenin bir gun olan seyiyle beni arkadaslarimin yaninda rencide ediyor.
  • Kizlar benim kadar titiz biri cevremde yoooooook....butun arkadaslarim sabahin korunde gelse nasil boyle temizsin..sana imreniyoruz derler...sabah evime girldiginde bir corap bile etrafta bulmNiz mumkun degil.komsulara kapi actigimda evin ne kadar guzel kokuyor derler...ve daha once konu acmistim.kimsede bir sey yiyemiyorum.disarida dahi bir sey yiyemiyorum.pogacami,simidimi,boregimi ekmegimi dahi kendim yapiyorum.gunlerden hep ac donerim..titizlikten dolayi...dusunun boyle biriyken,arkadaslarimin yaninda bana ne dedi..az once tartistik...ayri odalardayiz...ve gecenlerde beni sikayet ediyor,biktim bunun temizliginden....her gun ev supurulur mu,hergun silinir mi...laminantlar eriyor....ayaklarimizi yikatmadan iceri giremiyoruzzzzz..diyordu..bu gun ise bunlariii.kendisini banyoya zorla sokarim...insan ic camasirini giyinip kirlikirli dolaba koyar miii.bir giysiyi bir hafta giyer mi?dislerini sadece fircayla fircalar mi?mactan gelince banyo yapma mi?islak iccamasirinipetegin ustune koymus.bende eli.de yikadi sandimmm.sirilsiklam.siksam suyu cikar.neden elinde yikadin dedim.yook ter.ee niye kurutuyorsun,giyinicem dediii.kizlarr bunlara kizdigimda da cok konusuyor oluyorum...bu aralar takmis bana.sene is yapiyorsunnn.ne yapmiyorumki.birbayanin yapmasi gereken neyi yapmiyorum.neyiiiii.
Erkekler bazen eşleri çalışmadığı zaman psikolojik olarak onların bir iş yapmadığını düşünürler. Yani evdeki işi küçümserler.. Birini tanıyorum. Kadın çalışmıyor ve o ay kredi kartının ne kadar geldiğini soruyor eşine. Eşinin cevabı “ne yani söylesem ödeyecek misin? Neden soruyorsun?”

Bence olay budur. Ama çalışsan da bu sefer evdeki işler eşinin gözünde 5 er dakikalık şeyler olacak emin ol. Erkekler her bakımdan süper kadınlar ister ama bu doyumsuzluğun sonu hiçbir zaman yoktur.

Önce şunu bir ayırt edelim.
Konu sizin temizliğiniz, titizliğiniz yahut pasaklılığınız değil.
Konu, eşinizin insanların yanında sizi rencide edici şeyler söylemesi. O yüzden "ben neyi eksik yapıyorum" modundan çıkıp, bunun yanlış olduğunu eşinize anlatmalısınız bence.

Erkekler bazen eşleri çalışmadığı zaman psikolojik olarak onların bir iş yapmadığını düşünürler. Yani evdeki işi küçümserler.. Birini tanıyorum. Kadın çalışmıyor ve o ay kredi kartının ne kadar geldiğini soruyor eşine. Eşinin cevabı “ne yani söylesem ödeyecek misin? Neden soruyorsun?”

Bence olay budur. Ama çalışsan da bu sefer evdeki işler eşinin gözünde 5 er dakikalık şeyler olacak emin ol. Erkekler her bakımdan süper kadınlar ister ama bu doyumsuzluğun sonu hiçbir zaman yoktur.

Esim zaten ev hanimlari ne yapiyorki dusuncesindeee....oldum olasi boyle.bende bir iki kez calismayi denedim.ama yiprandigimin farkindaydim.yorgunluktan tansiyonum yukseldi.iste kendimi veremiyorum.hep evi dusunmekten.cocuklari dusunmekten.evde mukemmelik isteyen ben,hem evi hem isi yurutemedim cnm.

Esim zaten ev hanimlari ne yapiyorki dusuncesindeee....oldum olasi boyle.bende bir iki kez calismayi denedim.ama yiprandigimin farkindaydim.yorgunluktan tansiyonum yukseldi.iste kendimi veremiyorum.hep evi dusunmekten.cocuklari dusunmekten.evde mukemmelik isteyen ben,hem evi hem isi yurutemedim cnm.
Aslında buna da diyecek çok şey var ama kesinlikle yapı meselesi. Yani çok zor şartlar altında çalışan kadınlar var.

Bir de evdeki işleri idame ediyorlar falan..Tansiyonunun yükselmesi gibi durumlar senin iş hayatının daha önce olmaması ve bekarlığında çalışmamandan kaynaklı diye düşünüyorum. Bu konuda da ailenin seni destekleme gibi bir durumu olmamış ki sana ağır gelmiş iş hayatı. Yoksa insanlar nice hastalıklarla çalışıyorlar.

Eşiniz hatalarını bastırmak için sizi kullanıyor belliki . .
Bana öyle diyen adamı bende aynı şekilde rencide ederim doğrusu. .

Bir cezveyede ssu koy icine yumusatici kaynayinca kis yayilsin her yeree....hahhahaahah....kisin petek ustuu iyioluyor.yazin cezve..evlere senlikkkk..hahhahahaha..kiz beni bir gor simdi yatakta hic bir yeri havalandirmadim,tv acik.cayi demledimmm..lavaboyu yikadim.bu konuyu gorunce kalkip yumusatici sikasim geldiiii.hahhahahaahaha
Ahahaha alemsin yaa. Konunu kaynattim ama cok da guzel seyler öğrendim koku takintim var napim sormadan edemedim :D tesekkurlerrr

Sen de onun iç çamaşırları konusundaki tavırlarını söyle diyeceğim ama ben olsam kendim utanırım yahu..Yılda bir gördüğü örümcek ağına takılacağına, kendi pisliğine takılsın..

Back
X