kızlar kahverengi leke acil yardım edin

itsmylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
59
1
0
İstanbul
kizlar 18+5 haftalik hamileyim iki gündür kahverengi lekeler geliyor koyu kivamda dr a gittim bebek iyi görünüyor ama düsük riski var acil hastaneye yatip serum takilmasi gerek dedi ben yatmadim çünkü sehir disindaydim nerdeyse 5 ay olacak neden olur anlamadim acaba enfeksiyon olabilirmi bebek hareketlerini hissediyorum ama neden olur bu ayda kahverengi leke anlamiyorum

kizlar 18+5 haftalik hamileyim iki gündür kahverengi lekeler geliyor koyu kivamda dr a gittim bebek iyi görünüyor ama düsük riski var acil hastaneye yatip serum takilmasi gerek dedi ben yatmadim çünkü sehir disindaydim nerdeyse 5 ay olacak neden olur anlamadim acaba enfeksiyon olabilirmi bebek hareketlerini hissediyorum ama neden olur bu ayda kahverengi leke anlamiyorum

cnm benim telaşlanma dicem ama haklısın...enfeksiyondanda olablir lekelenme ama doktorun düşük riski demiş güzelim neden serum taktırmadınki...sehir dısındada olsan orda biyerde ol muayne cnm erteleme allaha emanet olsun meleğin..

arkadaşlar 26 haftalık hamileyim bende de 3 haftadır akıntı sorunu var devamlı sürüyor ve bu aralar daha da artmaya başladı beyaz renkli ama aşırı bir kokusu yok doktora gittim mantar dedi ama mantarlada alakası yok bence çünkü kaşıntım yok ayrıca akıntıda mantardaaki gibi peynir kesiği şeklinde degil dün akşam birden boşalmışcasına geldi bir bilginiz varmı acaba yardım edebilirseniz çok sevinirim

Back
X