Kızlar kanamam var lütfen yardım edin

melikepp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
13
6
1
27
Kızlar merhaba 5haftalik hamileyim 3 gün önce tuvalete gittiğimde çok az kanamam olmuştu peceteye sildiğinde gelmişti başka da yoktu ertesi gün doktora gittik herhangi bi sorun olduğunu söylemedi kanamayla ilgili bugün sabah kalktığımda da peceteye gelen yine çok az kan vardı şimdi gittim yine cok cok az kan var neden oluyor bilgisi olan var mı? Keseyi de gördük yani yerleşme kanaması olabilir mi bilmiyorum keseyi gördük çünkü haftaya kalp atışını dinleyeceğiz

Çoğu kişide oluyo canım benim de olmuştu 5 haftalıkken 12. Haftaya kadar ara ara oldu en son da 2 gün önce oldu kanama ilk zamanlar ozellikle olabiliyo senin yapman gereken bence progestan kullanmak her ihtimale karşı ve bol bol dinlenmek ne kadar çok uzanırsan ne kadar kendini yormazsan o kadar iyi olur ve bol su iç stres yapma bebeğine hiçbir şey olmayacak inşallah

Ay teşekkür ederim o kadar hassas bi dönemdeyim ki yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu progestan kullanıyorum ama doktor sadece günde bir kere yazmış acaba günde iki kere içsem doğru olur mu bilemiyorum

Bana günde iki kez vermişti bir sıkıntı olsa o 2ye çıkarırdı ama zaten muhtemelen çok ciddi bir sorun olmadığı için hafif destek olsun demiştir hamilelik duygusal olarak da bizi etkiliyo ama bebeklerimiz sağlıkla gelecek inşallah sen içini ferah tut

Benim anne annem 9 çocuk doğurmuş ve işin tuhaf tarafı her gebeliğinde her ay düzenli regl olmuş bu bazı insanlarda olabiliyor panik yapmamak lazım

Benim de oldu. Sıkıntı yapma . Ama dinlen kendini de çok yorma. Özellikle ilk 3 ay dikkat etmek gerek demişti Dr.um

Çok teşekkür ederim kızlar şimdi sabah kalktım baktım yine kahverengi lekeler gelmiş ama küçük küçük nasıl desem 10kurus boyutunda yine tedirgin oluyorum ama napim çok kanamam yok buna da şükür

Sizi korkutmak istemem ama lekelenme aslında ciddi bi durumdur bi doktorunuza danışsanız bence içiniz de rahat eder.

Merhaba dün doktorumun yanına gittim alttan muayene etti herhangi bi sorun göremedi bazı gebelikler böyle kanamalı geçer dedi progestan günde bir defa içiyordum iki defa iç dedi ve bi iğne yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…