kızlar kapıda kaldıııımmm!!!! ayy offff :(((

minnakkk

Büyümicktk itiraf EThadi!
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.928
112
163
İstanbul
kızlar kapının arkasında anahtarı unuttum. pet sıse kredı kartı nufus cuzdanı manyetık kart her bı haltı denedım
nıye acamıyorum yaaa! elim mahvoldu. kolumda derman kalmadı.
dilin oldugu yerı bılıyorum. ıttırıyorum zorluyorum yumarı asagı, ama az oynuyor. cok da hızlı yapamıyorum. acaba hızlı falan mı yapmam lazım. youtube da ızledım 20 sn de actı adam oha oldum ben nıye yapamıyorum

çilingir çağır ...

böyle yapı kapıyı-kilidi zedelemeyin. bi çilingir çağırın.

çok hızlı olmak lazım ayrıca çilingirler kapıyı hafif itiyorlar falan bişeyler yapıyorlar, o yüzden çok zorlama ara çiligiri

Çilingir en güvenilir yöntem.Lakin bende bir kere unutmuştum pet şişeyi yardım.kapı arasından geçirdim.Kapıyı kendine doğru çek.Hızlı ol.

netten bı bakayım cilingire

buralarda varmı yokmu bılmıyorum. vardır ıllakı de, nerde oldugunu bılmıyorum. numara falan da yok. offf

çilingir çağırın. öyle uğraşarak açamazsınız siz.

Son düzenleme:
Çilingir çağırabilir veya yakınındakilerden yardım isteyebilirsin daha büyğü olmsn tatlm ;D

cnm pet sıseden kare yada dıkdortgen seklınde parca kes kapı kılıdının oldugu yere sok kapıyı hızlı ve sert sekılde kendıne dogru cek ıttır ayrıca o ıslemı yaparkende aynı anda dıle soktugun pet parcasınıda hafıfce kımıldat acılacaktır

ACTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM :d OLEYYY
tesekkurler kızlar. pet şişeyı dilin oraya sokup kendıme cektım hızlıca oynattım hemen acıldı 2-3 sn de.

cok tesekkurler nur ve prenses annesi :))

pet şişeti yukarıdan koyun hızla asagı dogru cekın

Böylece kapıyı kilitlemeden cikarsak bir hırsız icin 20sn olduğunu sonra ah vah etmenin ne kadar bos olduğunu gördük:-D

Bu sitedeki kadınların çözüm bulamadığı olay yok resmen. Kıza bildiğiniz kapıyı açtırdılar ya tebrik ederim.

çilingir çağırın.5-10 tl sıkışmıştır oraya ondan açılmıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…